Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει! Ο Πλούταρχος ερμηνεύει με τον γιο του!

 
 

Ο Γιάννης Πλούταρχος ερμηνεύει Γιάννη Πάριο μαζί με τον γιο του Γιώργο Κακοσαίο! Η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει ντουέτο με την κόρη της Μελίνα και είναι εκπληκτικές!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Γιώργος Κακοσαίος είναι θα λέγαμε η απόδειξη του ρητού «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» αφού έχει κληρονομήσει όλο το ταλέντο του πατέρα του Γιάννη Πλούταρχου.

Ο νεαρός μουσικός έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο τον περασμένο Μάρτιο με το τραγούδι «Ψέμματα» ενώ μέσα στο καλοκαίρι κυκλοφόρησε και το δεύτερο τραγούδι του, «Έρωτας μοιάζει» από την Panik Records, με τη μουσική και των δυο να ανήκει στον ίδιο.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνει στο χώρο της μουσικής, σύμμαχός του είναι πάντα ο πατέρας του που αν και φροντίζει να τον στηρίζει και να τον συμβουλεύει προσπαθεί να τον αφήνει να λειτουργεί αυτόνομα με τον ίδιο τον Γιώργο να έχει δηλώσει πως σκοπός του είναι να απογαλακτιστεί από τον πατέρα του και ο κόσμος να τον ταυτίζει όσο λιγότερο γίνεται μαζί του.

Mπαμπάς και γιος μοιράστηκαν μια πολύ όμορφη και τρυφερή στιγμή με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Συγκεκριμένα, δημοσίευσαν ένα βίντεο στο οποίο ο Γιώργος παίζει κιθάρα ενώ και οι δυο μαζί τραγουδούν ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Γιάννη Πάριου.

Να θυμίσουμε πως λίγο καιρό πριν και ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφόρησε ένα νέο κομμάτι από την Panik Platinum με τίτλο «Περνάς καλά»

 

Η Μελίνα Νικολαΐδη, κόρη της Δέσποινας Βανδή που όπως φαίνεται έχει κληρονομήσει το χάρισμα της μαμάς Δέσποινας αφού τραγουδάει υπέροχα!

Η Μελίνα τραγουδάει εδώ και καιρό και την έχουμε ξανακούσει να ξεδιπλώνει το ταλέντο της! Μάλιστα η Μελίνα τραγουδάει χρόνια και στο σχολείο της όπου έχει και εκεί θαυμαστές και θαυμάστριες τους καθηγητές αλλά και τους συμμαθητές της! 

Μαμά και κόρη λοιπόν ήταν μαζί χθες στο σπίτι αφού η Δέσποινα δεν είχε το live του J2US και είχαν κέφια! Η Μελίνα εκδήλωσε την επιθυμία να τραγουδήσει και η Δέσποινα δεν της χάλασε το χατήρι! Έτσι τραγούδησαν μαζί και το αποτέλεσμα ήταν απλά… υπέροχο!

«Πρόβα τελικού με το παιδί μου!Λέτε να το πάρουμε;; Χθες γυρνώντας σπίτι το Μελινάκι μου είχε κέφια και ήθελε να τραγουδήσουμε όποτε…ιδού μιας και το @j2us_gr δε βγαίνει ακόμα,έχω και κάπου 9 μήνες να κάνω live και έπεται και συνέχεια,καταλαβαίνετε» έγραψε η Δέσποινα κάτω από το βίντεο με το μοναδικό ντουέτο μαμάς και κόρης!

Τελικά η Μελίνα δεν έχει μόνο κέφια αλλά και μια μεγάλη ερμηνευτική ικανότητα εκτός από υπέροχη φωνή!

Να πούμε ότι μαμά και κόρη έχουν μια υπέροχη και ιδιαίτερη σχέση και εκτός από τη σχέση γονιού και παιδιού τα λένε όλα μεταξύ τους και το κυριότερο περνάνε καλά μαζί!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»