«Όταν τη φλερτάρουν γίνομαι τούρμπο αλλά δεν το δείχνω»

 
 

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και Μπέσυ Μάλφα καλέσμενοι στο «Ενώπιος Ενωπίω». Ο λόγος που δεν ήθελε να κάνει τον «Φατσέα» στο «Καφέ της Χαράς»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz φιλοξένησε στο «Ενώπιως Ενωπίω» ο Νίκος Χατζηνικολάου, το βράδυ της Δευτέρας στον Ant1. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσυ Μάλφα,  μοιράστηκαν με τους τηλεθεατές σημαντικές στιγμές της ζωής και της καριέρας τους ενώ η εκπομπή φιλοξένησε αγαπημένους τους φίλους και συνεργάτες που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για εκείνους. 

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε τους δυο ηθοποιούς πώς είναι η καθημερινότητά τους στο σπίτι…

«Δεν της μιλάω καθόλου της Μπέσσυς στο σπίτι. Είμαι πολύ βαρετός τύπος που δεν μιλάει καθόλου στη ζωή του. Αποφεύγω τις παρέες που θέλουν να λέμε αστεία», είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Μετά ο Νίκος Χατζηνικολάου πέρασε στο θέμα της ζήλιας…

«Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ να τον φλερτάρουν τον Γεράσιμο” είπε η Μπέσσυ Μάλφα. Ενώ ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε πως όταν κάποιος φλερτάρει τη γυναίκα του γίνεται τούρμπο, αλλά δεν το δείχνει. Ο Νίκος Χατζηνικολάου εντυπωσιάστηκε όταν το ζευγάρι του είπε ότι δεν θυμάται πώς έγινε η πρόταση γάμου. Μάλιστα, αποκάλυψαν πως υπήρξε και μια προικοδότηση από το Ναυτικό, από τον πατέρα της της Μπέσυς κάτι που τους έκανε να το αποφασίσουν. “Είχαμε αποφασίσει ότι θα είμαστε μαζί. Ήταν ήδη έγκυος η Μπέσυ και κάναμε έναν πολιτικό γάμο στα γρήγορα οι δυο μας και μετά θρησκευτικό»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο του στη σειρά, Το «Καφέ της Χαράς», που υποδύεται τον «Φατσέα…» Όπως ο ίδιος αποκάλυψε δεν ήθελε να υποδυθεί τον Φατσέα, αλλά η γυναίκα του η Μπέσυ Μάλφα τον έπεισε.

Ο Γεράσιμος τόνισε: «Η Μπέσυ Μάλφα με έπεισε να κάνω τον Φατσέα. Με έψησε. Παρενέβη και μου είπε θα τον κάνεις. Στην πρώτη ανάγνωση είπα «τι να κάνω από αυτόν τον άνθρωπο;» Το μεγάλο μου πρόβλημα ήταν πως δεν είχε τίποτα το συμπαθητικό πάνω του ο Φατσέας. Σε κάθε ρόλο πρέπει να βρω κάτι να δεθώ. Μετά μάλλον το παράκανα. Γιατί ο Φατσέας παράγινε συμπαθής».

Και στη συνέχεια ο Χατζηνικολάου αποκάλυψε πως τα «Φατσέικα» αποτέλεσαν αντικείμενο μελέτης για το τμήμα γλωσσολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου της Θράκης.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»