Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο... Είμαι θετικός στον κορωνοϊό... Κόλλησα στη Κύπρο»

  02/11/2020 10:10
«Νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο... Είμαι θετικός στον κορωνοϊό... Κόλλησα στη Κύπρο»

«Νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο... Είμαι θετικός στον κορωνοϊό... Κόλλησα στη Κύπρο»

  02/11/2020 10:10
 
 

Ο Σπύρος Πώρος, ο γνωστός φωτογράφος μόδας μπήκε στο νοσοκομείο! «Κόλλησα στη Κύπρο, είχα πάει να στήσω μία δουλειά, σχετικά με σχολή φωτογραφία... κόλλησα εκεί»

Ο Σπύρος Πώρος νόσησε από κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε, μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό, στο facebook. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ο γνωστός φωτογράφος μόδας μπήκε στο νοσοκομείο, με συμπτώματα του Covid-19. Το Tlife επικοινώνησε με τον Σπύρο Πώρο, ο οποίος ανέφερε ότι παρουσίασε πυρετό εδώ και 7 μέρες, έκανε το τεστ αρχικά και ήταν αρνητικό, όμως σήμερα το πρωί,  υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

O Σπύρος Πώρος, όπως είπε, είχε ταξιδέψει πρόσφατα στη Κύπρο για δουλειά, ωστόσο μετά από λίγες μέρες ένιωσε αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό. Καθώς τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν και μετά το νέο τεστ που βρέθηκε θετικό χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο. Εκτός από τον πυρετό έχει εμφανίσει και δυσκολία στην αναπνοή, όπως δήλωσε, o γνωστός φωτογράφος μόδας.

Βρίσκομαι στο νοσοκομείο αλλά είμαι εντάξει. 

Πότε μπήκατε στο νοσοκομείο; 
Σήμερα το πρωί. Είχα πυρετό 6 μέρες, αλλά, μάλλον κόλλησα στη Κύπρο, είχα πάει να στήσω μία δουλειά, σχετικά με σχολή φωτογραφίας, μάλλον κόλλησα εκεί, σήμερα είναι 7 μέρες που έχω πυρετό.

Υποβληθήκατε σε τεστ;
Δεν έπεφτε ο πυρετός, το τεστ είχε δείξει ότι ήταν αρνητικό, αλλά σήμερα το πρωί που έκανα το μοριακό τεστ, βγήκε θετικό. Εκτός από τον πυρετό, έχω και δυσκολία στην αναπνοή. 

ε τηλεφωνική σύνδεση βγήκε ο Σπύρος Πώρος, το πρωί της Δευτέρας, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN. Ο γνωστός φωτογράφος, ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό τις τελευταίες ώρες, μίλησε για τα πρώτα συμπτώματα και την αντιμετώπιση του ιατρικού προσωπικού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Πώρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι στο νοσοκομείο Σωτηρία για το οποίο θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Ο κορονοϊός είναι μια βαριά γρίπη, την οποία ο καθένας περνάει διαφορετικά. Η μάστιγα του κόσμου μας, βέβαια, είναι η φτώχεια όχι ο ιός για αυτό και πρέπει να στηριχτεί το ΕΣΥ, να θωρακιστεί οπότε να υπάρχει ποιοτική περίθαλψη για όλους».

«Αφού είχα πυρετό και βήχα, οι γιατροί προκειμένου να αποφύγουν μια στροφή σε πνευμονία, με κράτησαν μέσα» πρόσθεσε ο φωτογράφος. «Είχα κάνει rapid tests, τα οποία και χρεώνουν πανάκριβα και βγήκαν αρνητικά. Πήγα στο εξωτερικό γιατί είχα μια δουλειά στην Κύπρο, έκανα το rapid test που βγήκε αρνητικό. Προφανώς εγώ ένιωθα κάποιες ενοχλήσεις και πίστευα ότι είχα κολλήσει εδώ, όχι στην Κύπρο, αλλά ήθελα να είμαι σίγουρος. Το rapid tes πάντως έδειξε αρνητικό. Μετά από τρεις μέρες, όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, στο αεροδρόμιο με έπιασαν ρίγη».

«Μετά έκανα το μοριακό test και βγήκε θετικό» κατέληξε ο Σπύρος Πώρος.

Περαστικά!

 
ΔIΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας