Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αμετανόητος ο Καλίδης μετά τον σάλο με την εμφάνισή του που δεν τηρούσε τα μέτρα

  31/10/2020 11:00
Αμετανόητος ο Καλίδης μετά τον σάλο με την εμφάνισή του που δεν τηρούσε τα μέτρα

Αμετανόητος ο Καλίδης μετά τον σάλο με την εμφάνισή του που δεν τηρούσε τα μέτρα

  31/10/2020 11:00
 
 
Η εμφάνιση του Καλλίδη σε μαγαζί, χωρίς ίχνος μέτρα και το videowall που έγραφε: «Μην ανεβάζεται stories για να μην μας πάρουν χαμπάρι»
 

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και την Άννα Ζηρδέλη μίλησε ο Πάνος Καλλίδης λίγες μέρες μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με την εμφάνισή του σε μαγαζί στο οποίο υπήρχε συνωστισμός και δεν τηρούνταν τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

«Είμαι ένας τραγουδιστής που καλούμαι να εμφανιστώ για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε ένα μαγαζί. Δεν μπορώ να ξέρω αν ο επιχειρηματίας τηρεί τα μέτρα ή είναι νόμιμος». Όσο για το αν υπήρχε πράγματι στη γιγαντοοθόνη μήνυμα που έλεγε «μην ανεβάζεται stories για να μην μας πάρουν χαμπάρι», ο Πάνος Καλίδης σχολίασε: «Το τι θα παίξει στη γιγαντοοθόνη είναι αρμοδιότητα των υπευθύνων του μαγαζιού και όχι εγώ».

«Εγώ τα μέτρα τα τήρησα. Κρατούσα απόσταση από τον κόσμο,  η ορχήστρα πέντε άτομα έμειναν κι αυτά χωρίς δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλλίδης.

Τέλος, μίλησε για ένα περιστατικό που είχε με τον γιο του, όταν δέχτηκε τις κατηγορίες για τη συγκεκριμένη εμφάνισή του: «Παίρνοντας τον γιο μου από το σχολείο μου είπε ότι ένας φίλος του είδε στην τηλεόραση πως τραγουδούσα σε ένα μαγαζί με “πολύ κορωνοϊό”. Να γελάσεις, να λυπηθείς, να σκεφτείς ότι αυτό πιστεύουν και άλλοι συμπολίτες μου;», αναρωτήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας