Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος στα παιδιά μου, τις σχέσεις, τους φίλους»

  31/10/2020 10:06
«Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος στα παιδιά μου, τις σχέσεις, τους φίλους»

«Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος στα παιδιά μου, τις σχέσεις, τους φίλους»

  31/10/2020 10:06
 
 
Η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός ανέφερε τι αγαπά στον στην ηρωίδα της και μίλησε για τη σχέση της με τους γιους της
 

Η Μαρία Φιλίππου υποδύεται τον υπέροχο ρόλο της Ρένας στη σειρά του ALPHA «Αγγελική». 

Η αγαπημένη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε τι αγαπά στον στην ηρωίδα της, μίλησε για τη σχέση της με τους γιους της, ενώ σχολίασε και όσα της έχει προσφέρει η υποκριτική όλα αυτά τα χρόνια.

 

Ξεκινώ με την «Αγγελική», που κρατάς έναν εκ των βασικών ρόλων. Τι αγαπάς στην ηρωίδα που υποδύεσαι;

«Κατ’ αρχάς νιώθω ευλογημένη που συμμετέχω στην «Αγγελική». Αγάπησα πολύ το σενάριο. Τόσο με τους νεότερους όσο και με τους παλαιότερους συναδέλφους έχουμε αποκτήσει κοινούς κώδικες. Η σκηνοθετική ομάδα και το συνεργείο είναι μια αγκαλιά για τους ηθοποιούς. Προσπαθούν να βγάλουν ότι καλύτερο υπάρχει μέσα μας, με ηρεμία και χαρά. Ο Στέφανος Μπλάτσος, ο Στέργιος Κωνσταντινίδης και η Ζωή Φίλιππα έχουν κάτω από την μπαγκέτα τους αυτό το κομμάτι και εμάς απόλυτα σίγουρους και ασφαλείς για το αποτέλεσμα. Υποδύομαι με μεγάλο κέφι τη Λένα. Πρόκειται ουσιαστικά για μια μάνα, με δυο γιους. Είναι ένας ρόλος που θα σας εκπλήξει με τις ανατροπές που θα έχει στο μέλλον.

Η Λένα στέκεται με πολλή αγάπη δίπλα στα παιδιά της. Να θεωρήσω ότι λειτουργεί αντίστοιχα, όπως η ηρωίδα σου, με τους γιους σου, Βαγγέλη και Φίλιππο;

«Μάνα για μένα σημαίνει αγάπη και αγκαλιά. Είμαι πάντοτε παρούσα στα παιδιά μου».

Η Λένα κατηγορεί την Αγγελική γιο το χωρισμό του Μιχάλη και της Κατερίνας. Θα εξομαλυνθούν οι σχέσεις τους;

«Η Λένα γίνεται ύαινα. Νιώθει ότι το παιδί της και η οικογενειακή της ευτυχία απειλούνται, θεωρεί ότι η Αγγελική κατέστρεψε τη ζωή του Μιχάλη. Την καθιστά υπεύθυνη για τη δυστυχία του, γι’ αυτό της επιτίθεται. Όταν στην πορεία καταλάβει ότι ο γιος της είναι ερωτευμένος όσο και ευτυχισμένος, θα της ανοίξει την αγκαλιά της».

Θα μάθει για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας;

«Πολύ αργότερα. Θεωρεί ως μάνα ότι η Κατερίνα του ταιριάζει. Τη θέλει για νύφη της. Όμως, είναι σώφρων. Πίσω και πάνω απ’ όλα την ενδιαφέρει η ευτυχία του παιδιού της».

Ερχομαι στη διαδρομή σου. Τριάντα τρία χρόνια ενεργά στο θέατρο και την τηλεόραση. Τι προσέφερε η υποκριτική στη ζωή σου;

«Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος ως προς τα παιδιά μου, τις σχέσεις μου, τους φίλους μου. Γνώρισα βαθύτερα τον εαυτό μου. Η αυτογνωσία μόνο κέρδος φέρνει», είπε στο 7 Μέρες TV.

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας