Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Θετικοί στον κορωνοϊό Ζαρίφη - Αναστάσιος Ράμμος! Καραντίνα στο #J2USgr!

  31/10/2020 09:24
Θετικοί στον κορωνοϊό Ζαρίφη - Αναστάσιος Ράμμος! Καραντίνα στο #J2USgr!

Θετικοί στον κορωνοϊό Ζαρίφη - Αναστάσιος Ράμμος! Καραντίνα στο #J2USgr!

  31/10/2020 09:24
 
Μετά τον Τρύφωνα Σαμαρά και Αλεξάνδρα Κατσαΐτη θετικοί στον κορωνοϊό και η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος στο #J2USgr! Η ανακοίνωση
 

Ο Νίκος Κοκλώνης βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε»,  όπου ανακοίνωσε πως η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος βγήκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το J2US να μην βγει ούτε το επόμενο Σάββατο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Πήραμε την απόφαση και για 15 μέρες κλεινόμαστε σπίτι μας όλοι, καλού κακού. Δεν θα έχουμε J2US ούτε την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα δυστυχώς είχαμε άλλα δύο θετικά αποτελέσματα, τα οποία είχαν βγει αρνητικά. Δεν ξέρουμε πού κόλλησαν. Εμείς πρέπει να πάρουμε πάλι όλες τις προφυλάξεις, άρα 15 μέρες δεν βγαίνει τίποτα στον αέρα, κανένα γύρισμα, κανένα show. Όλοι ασυμπτωματικοί, όλοι μια χαρά και αυτό είναι που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας.

Αυτός ο ιός είναι τόσο κοντά μας που μπορεί να μη νιώθουμε τίποτα, να μη φαίνεται τίποτα, να είμαστε μια χαρά και τελικά να βγούμε θετικοί και να το μεταδίδουμε. Άρα, αποστάσεις, τεστ και μάσκες. Εγώ πήρα την απόφαση να μην κρύψουμε ούτε ένα περιστατικό, αυτό έχει τα καλά του και τα κακά του γιατί καταλαβαίνεις ότι πάρα πολλοί θα ήθελαν να αποκρύψουν κάποια κρούσματα για πολλούς λόγους», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοκλώνης.

«Αγαπημένα μου παιδιά, μητέρες, πατέρες κτλ. Μόλις έκανα τεστ κορωνοϊού και για να μην έχουμε ντράβαλα θα κάτσω μέσα 15 μέρες» είπε με τη γνωστή θετική του ενέργεια ο γνωστός τραγουδοποιός ο οποίος όπως είπε όσο διάστημα θα είναι σε καραντίνα, θα τρώει, θα πίνει, θα ξεκουράζεται και θα παίζει βίντεο παιχνίδια, μέχρι να περάσουν όλες αυτές οι μέρες και να επιστρέψει κανονικά στις υποχρεώσεις του και κυρίως στο J2US για να διαγωνιστεί μαζί με το έτερον καλλιτεχνικό του ήμισυ, την Κατερίνα Ζαρίφη.

Γιατί και η τελευταία, δεν ξέφυγε από τον κορωνοϊό. Τόσο ο Αναστάσιος όσο και η Κατερίνα δεν εμφανίζουν κανένα σύμπτωμα και ευχόμαστε να περάσουν, όσο πιο ανώδυνα γίνεται την ασθένειά τους.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Κατερίνα Ζαρίφη έστειλε το δικό της μήνυμα στους θαυμαστές της, μέσα από την καραντίνα της, προτρέποντας τον κόσμο να προσέχει και να τηρεί τα μέτρα: «Αγαπημένα μου! Ναι, είμαι θετική στον κορωνοϊό. Προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο ψύχραιμη μπορώ. Προστατεύετε τον εαυτό σας και τα άτομα της τρίτης ηλικίας. Και το διδυμάκι μου, ο Αναστάσης έχει κορονοϊό. Μασκούλα, αντισηπτικό. Και εγώ τα έκανα, αλλά τελικά ύπουλο το παιχνίδι του κορωνοϊού…» 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας