Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Τρύφωνας Σαμαράς - Αλεξάνδρα Κατσαΐτη θετικοί στον κορωνοϊό!

  30/10/2020 09:33
 Τρύφωνας Σαμαράς - Αλεξάνδρα Κατσαΐτη θετικοί στον κορωνοϊό!

Τρύφωνας Σαμαράς - Αλεξάνδρα Κατσαΐτη θετικοί στον κορωνοϊό!

  30/10/2020 09:33
 
 

H Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και ο Τρύφωνας Σαμαράς, οπου συμμετέχουν στο #J2USgr ανακοίνωσαν το αποτέλεσμα του τέστ τους. Συνολικά 7 τα κρούσματα στην παραγωγή του #J2USgr

 
Με μία ανάρτησή της στο instagram της ανακοίνωσε πως μετά από τεστ που υποβλήθηκε για τον κορωνοϊό, είναι θετική και βρίσκεται ήδη σε καραντίνα.

Η στυλίστρια ανέβασε το τεστ της που ήταν θετικό πλάι πλάι με του Γιώργου Τσαλίκη, ο οποίος είναι παρτενέρ της στο J2US, και το δικό του ήταν αρνητικό γράφοντας ότι ο κορωνοϊός είναι το μόνο που κατάφερε να τους χωρίσει καθώς μπαίνει σε 14ήμερη καραντίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Το μόνο που κατάφερε να μας χωρίσει προσωρινά», έγραψε η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη για τον Γιώργο Τσαλίκη και ο συμπαίκτης της φρόντισε να της ευχηθεί από τους πρώτους περαστικά.

Να αναφέρουμε ότι εκτός από την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και ο Τρύφωνας Σαμαράς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

 

Ο παίκτης του ριάλιτι και μέλος της ομάδας του «Style me up», μέσα από ένα βίντεο αποκάλυψε πως βρέθηκε θετικός.

«Καλό σας βράδυ. Δυστυχώς σήμερα πριν από λίγο διαγνώστηκα ότι είμαι θετικός στον Covid. Παρά τα τόσα τεστ που κάναμε στο J2US και στο «Style me up» είναι πάρα πολύ εύκολο να κολλήσεις. Αισθάνομαι καλά τώρα, είχα λίγο πυρετό αλλά όλα καλά. Σας αγαπώ καλό βράδυ», είπε.

O Νίκος Κοκλώνης, δήλωσε πως συνολικά υπάρχουν επτά πρόσωπα του J2US, θετικά στον κορωνοϊό.

«Τα κρούσματα στην παραγωγή του J2US, μετά τη διεξαγωγή επαναληπτικών τεστ είναι συνολικά επτά. Δύο πρόσωπα είναι από το cast των συμμετεχόντων, και τα υπόλοιπα πέντε κρούσματα εντοπίστηκαν στο βοηθητικό προσωπικό» μας είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας