Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H Καγιά στο εξώφυλλο περιοδικού με φραουλί μαλλιά, που αγόρασε το 1ο της σπίτι!

  29/10/2020 09:36
H Καγιά στο εξώφυλλο περιοδικού με φραουλί μαλλιά, που αγόρασε το 1ο της σπίτι!

H Καγιά στο εξώφυλλο περιοδικού με φραουλί μαλλιά, που αγόρασε το 1ο της σπίτι!

  29/10/2020 09:36
 
 
 
 
Στο επεισόδιο του make over στο #GNTMgr, είχε αποκαλύψει πως είχε βγάλει πολλά χρήματα με μια αλλαγή στα μαλλιά της!
 

Πριν από λίγο καιρό και συγκεκριμένα στο επεισόδιο του make over των παικτών του GNTM, η Βίκυ Καγιά είχε αποκαλύψει στους συμμετέχοντες πως τον καιρό της δόξας της στα εξώφυλλα και τις πασαρέλες του κόσμου, είχε βγάλει πολλά χρήματα.

Η coach του reality μοντέλων στο συγκεκριμένο επεισόδιο, είχε βρεθεί κοντά στα παιδιά που στενοχωριόνταν για την τεράστια αλλαγή στα μαλλιά τους.

Τους διηγήθηκε λοιπόν μια ιστορία από την τεράστια πορεία που είχε η ίδια στο μόντελινγκ, όχι βέβαια μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Τότε λοιπόν τούς είχε αποκαλύψει ότι κάπου στα τέλη της δεκαετίας του '90 είχε δεχτεί μία πολύ δελεαστική πρόταση, αρκούσε μόνο να βάψει τα μαλλιά της κατακόκκινα.

Μάλιστα τόνισε στη διήγησή της ότι ήταν τόσα πολλά τα χρήματα που της πρόσφεραν που κατάφερε να αγοράσει από αυτή τη δουλειά το πρώτο της σπίτι.

Τους διηγήθηκε όλα τα παραπάνω για να καταλάβουν τα επίδοξα μοντέλα πως το θέμα είναι να δείχνουν επαγγελματίες και να δέχονται τόσο μεγάλες προκλήσεις, ειδικά αν είναι να πληρωθούν αδρά όπως εκείνη.

Με τα συγκεκριμένα κόκκινα μαλλιά που έβαψε μία και μοναδική φορά στη ζωή της, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Ιταλικού Cosmopolitan το 1997. Και επειδή η Βίκυ Καγιά μιλάει πάντα με αποδείξεις, λίγες μέρες αργότερα ανέβασε το συγκεκριμένο εξώφυλλο το οποίο φυσικά κατέχει ξεχωριστή θέση στο προσωπικό της αρχείο.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας