Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Απίστευτο! Η Μαρία Κίτσου δεν πήγε στην βράβευσή της και το έδωσαν σε άλλη

  27/10/2020 14:06
 Απίστευτο! Η Μαρία Κίτσου δεν πήγε στην βράβευσή της και το έδωσαν σε άλλη

Απίστευτο! Η Μαρία Κίτσου δεν πήγε στην βράβευσή της και το έδωσαν σε άλλη

  27/10/2020 14:06
 

Σκηνές απείρου κάλλους στα «Κορφιάτικα Βραβεία»! Η Μαρία Κίτσου δεν πήγε και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχώρησε εις ένδειξη διαμαρτυρίας.

 
Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλιχθηκαν χθες στην τελετή απονομής των «Θεατρικών Κορφιάτικων Βραβείων για το 2020» που θα είχαν ως τιμώμενη ηθοποιό τη Μαρία Κίτσου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και έγινε ο... κακός χαμός σύμφωνα με την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Η Μαρία Κίτσου ήταν να πάρει το βραβείο «Ζωή Λάσκαρη», ωστόσο η ίδια δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην τελετή λόγω γυρισμάτων για τις «Άγριες Μέλισσες».

Και τελικά, οι διοργανωτές αποφάσισαν να δώσουν αλλού το βραβείο με συνοπτικές διαδικασίες. Μάλιστα, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος παίζει τον τύραννο της Ελένης στις «Άγριες Μέλισσες», αποχώρησε και εκείνος εις ένδειξη διαμαρτυρίας... Να τονίσουμε ότι ο Μπισμπίκης θα έπαιρνε το επόμενο βραβείο, αλλά έφυγε και εκείνος για να δείξει τη δυσαρέσκειά του.

Σύμφωνα με όσα είπε «Στη Φωλιά των Κου Κου». ο Στέφανος Κωνσταντινίδης:

«Το Βραβείο «Ζωή Λάσκαρη» θα δινόταν στην Μαρία Κίτσου. Η ηθοποιός, όμως, επειδή ήταν σε γύρισμα, δεν ήταν στο Δημοτικό Θέατρο.»

Ο διοργανωτής κ. Μουζακίτης, λέει επί σκηνής: «Αφού η Μαρία Κίτσου, θα δώσουμε αλλού το βραβείο. Όχι σε δικό της άνθρωπο να το παραλάβει..., αλλού.

Προτείνει ο διοργανωτής να γίνει αντικατάσταση. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, λοιπόν, ο οποίος θα βραβευόταν στο επόμενο βραβείο, αποχωρεί από το Δημοτικό Θέατρο».

Επισήμως, ο Βασίλης Μπισμπίκης έφυγε επειδή του συνέβη κάτι έκτακτο. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Star, η αποχώρησή του έγινε λόγω του ζητήματος που προέκυψε με τη βράβευση της Μαρίας Κίτσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας