Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο επί 25 χρόνια κουμπάρος και σκηνοθέτης του Σεφερλή ξεσπάθωσε εναντίον του!

  25/10/2020 11:39
Ο επί 25 χρόνια κουμπάρος και σκηνοθέτης του Σεφερλή ξεσπάθωσε εναντίον του!

Ο επί 25 χρόνια κουμπάρος και σκηνοθέτης του Σεφερλή ξεσπάθωσε εναντίον του!

  25/10/2020 11:39
 

Καμπίτης Vs. Σεφερλής  «Ξεχείλισε το ποτήρι όταν τον έψαχνα και δεν φανερωνόταν…»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Τις τελευταίες ημέρες συζητιέται έντονα η κόντρα ανάμεσα στον Μάνο Καμπίτη, σκηνοθέτη της ταινίας «Χαλβάη – 0» και του Μάρκου Σεφερλή.

Ο σκηνοθέτης βγήκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», προκειμένου να τοποθετηθεί και να εκφράσει τη δική του πλευρά. Όπως είπε, η ταινία που βγήκε πέρσι τον χειμώνα στους κινηματογράφους ανέβηκε σε συνδρομητική πλατφόρμα όπου με πληρωμή όποιος ήθελε μπορούσε να την «κατεβάσει».

Παλαιότερα παρόμοια γεγονότα με συμβόλαια και οικονομικές απολαβές που θα λυθούν στα δικαστήρια είχε ο ηθοποιός με το θέατρο Παλλάς και την παράσταση «Ζητείται ψεύτης», με τον επίσης κουμπάρο του Στέλιο Κρητικό αλλά και με την Έλενα Ακρίτα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα δικαστήρια ο Σεφερλής και με τον επί χρόνια σκηνοθέτη & κουμπάρο του!

«Υπάρχει μία διαμάχη συνεργατών. Οι κουμπαριές είναι κάτι άλλο. Ακούστηκε ότι εγώ πήγα να μπω σαν προσωρινός δικαιούχος της ταινίας. Ο δικαιούχος της ταινίας είμαι εγώ. Δεν μου αρέσει να βγαίνω σε κανάλια. Ένας από τους λόγους που βγαίνω σήμερα είναι για να βάλω τα θέματα στη θέση τους. Τα δικαιώματα της ταινίας ανήκουν στον σκηνοθέτη πριν παραχωρήσει μεγάλο μέρος στον παραγωγό. Αν δεν υπάρχει αυτό, υπάρχει πρόβλημα. Από πλευράς μου, όπως κάνω σε κάθε δουλειά, πάντα κάνουμε συμβόλαιο. Δεν υπογράψαμε ενώ εγώ ζητούσα να συμβεί. Σίγουρα, λόγω της επί 25 φιλίας μου με τον Μάρκο Σεφερλή δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα με “ρίξει” η πλευρά του» είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια, σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Το ποτήρι ξεχείλισε όταν δεν μου απαντούσαν και όταν η κοινοπραξία είπε ότι δεν μου οφείλει τίποτα. Όταν μετά έψαχνα να βρω τον κολλητό μου φίλο και δεν φανερωνόταν. Και πήγαμε δικαστικά. Η πρώτη πλατφόρμα κατέβασε την ταινία και χθες κατέβασε και δεύτερη πλατφόρμα την ταινία» και πρόσθεσε: «Μου λένε ότι δεν θα ξαναδουλέψω. Ότι έχει κάνει σούσουρο ο Σεφερλής στην αγορά, ότι υπεξαίρεσα χρήματα, ότι εγώ απέφευγα να υπογράψω, ότι είμαι άπειρος κτλ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας