Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Ρώμας αναθεωρεί για Καπουτζίδη «Σε ότι λέει, συμφωνώ και επαυξάνω…»

  23/10/2020 10:52
Ο Ρώμας αναθεωρεί για Καπουτζίδη «Σε ότι λέει, συμφωνώ και επαυξάνω…»

Ο Ρώμας αναθεωρεί για Καπουτζίδη «Σε ότι λέει, συμφωνώ και επαυξάνω…»

  23/10/2020 10:52
 
 
 

Το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Γιώργο Καπουτζίδη, μετά τις δηλώσεις του για το outing των gay της showbiz! «Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα, καμία κόντρα, καμία αντιπαράθεση»

 
Πρεμιέρα είχε ο Χάρης Ρώμας στο θέατρο Alhambra, το βράδυ της Πέμπτης και η κάμερα του Ευτυχείτε ήταν εκεί για να τον συναντήσει. Ο αγαπημένος δημιουργός πήρε εκ νέου θέση για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης αναθεωρώντας, ουσιαστικά, όσα ο ίδιος είχε πει λίγες ώρες νωρίτερα στη Φαίη Σκορδά

Πιο συγκεκριμένα, μετά το τέλος της παράστασης «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», ο Χάρης Ρώμας σημείωσε χαρακτηριστικά πως » δεν κολλάω να μιλήσω για οτιδήποτε. Δίνω συνεντεύξεις. Μέσα, λοιπόν, στις συνεντεύξεις, όταν ερωτηθώ κάτι, από το να μπω στην δύστοκη θέση και να πω δεν θέλω να το απαντήσω, που θα προκαλέσει περισσότερο σούσουρο, θα απαντήσω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θίχτηκε ο Χάρης Ρώμας και την είπε άγρια σε Μουτίδου - Καπουτζίδη!

«Θέλω να σας πω, όμως, για την περίπτωση του Γιώργου Καπουτζίδη ότι εγώ δεν είχα δει τη συνέντευξη του. Με ειδοποίησε ο ίδιος εκ των υστέρων και την είδα τώρα στο Youtube τη συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου. Πρέπει να σας πω ότι και τον θαυμάζω και τον αγαπώ και παραμένει ένας πολύ αγαπημένος προσωπικός φίλος» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο Χάρης Ρώμας. «Θα σας το πω ακόμα πιο λιανά. Σε ότι λέει, συμφωνώ και επαυξάνω και μελλοντικά σε ότι θα λέει θα συμφωνώ και θα επαυξάνω. Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα, καμία κόντρα, καμία αντιπαράθεση παρά μόνο ατελείωτη εμπιστοσύνη και αγάπη. Με αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο».

Σαφή απάντηση έδωσε ο Χάρης Ρώμας και έβαλε τέλος σε κάθε κόντρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας