Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Η ιδέα του Παντρεμένοι 20 Χρόνια Μετά ήταν μια αηδία»

  23/10/2020 09:51
«Η ιδέα του Παντρεμένοι 20 Χρόνια Μετά ήταν μια αηδία»

«Η ιδέα του Παντρεμένοι 20 Χρόνια Μετά ήταν μια αηδία»

  23/10/2020 09:51

O Αντώνης Καφετζόπουλος μαζί με τον γιο του, Γιώργο, που είναι κι ο ίδιος ηθοποιός, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου  και μεταξύ άλλων απάντησε αν υπήρχε πρόταση για να γίνει το remake της επιτυχημένης σειράς «Και οι Παντρεμένοι έχουν Ψυχή»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus.

Στο «The2Night Show» ήταν καλεσμένοι ο Αντώνης Καφετζόπουλος μαζί με τον γιο του Γιώργο Καφετζόπουλο που είναι κι ο ίδιος ηθοποιός. Αρχικά αφού συζήτησαν για τα βήματα του Γιώργου στην υποκριτική και αν έχει συμβάλει σε αυτό με κάποιο τρόπο ο πατέρας του, η συζήτηση πήγε και στην αναβίωση της επιτυχημένης σειράς «Και οι Παντρεμένοι έχουν Ψυχή» με τον Αντώνη Καφετζόπουλο να απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Έγινε μια προσπάθεια όταν ζούσε ο μακαρίτης ο Καπώνης που είχε γράψει το original και σκέφτονταν ο Καραγιάννης και διάφοροι σταθμοί να κάνουμε το «Παντρεμένοι 20 Χρόνια Μετά». Τους είπα ότι αυτό που μου έφεραν ήταν μια αηδία, δεν ήταν καλή ιδέα. Σερνόταν το πράγμα και μετά αρρώστησε κι ο Καπώνης. Δεν ήταν καλό αυτό που διάβασα και δεν είναι καλή ιδέα.»

Μάλιστα ο Γιώργος Καφετζόπουλος ανέφερε ότι όταν μικρός σνόμπαρε την επιτυχία του «Και οι Παντρεμένοι έχουν Ψυχή» κι ότι δεν ήταν του στυλ του.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας