Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Θίχτηκε ο Χάρης Ρώμας και την είπε άγρια σε Μουτίδου - Καπουτζίδη!

  22/10/2020 11:11
Θίχτηκε ο Χάρης Ρώμας και την είπε άγρια σε Μουτίδου - Καπουτζίδη!

Θίχτηκε ο Χάρης Ρώμας και την είπε άγρια σε Μουτίδου - Καπουτζίδη!

  22/10/2020 11:11

7

Αφορμή η προτροπή της να μιλούν οι gay της showbiz για τις επιλογές τους μετά τις δηλώσεις Καπουτζίδη! «Δεν μπορεί κανείς να αναγκάσει κανένα, ούτε η Μουτίδου, ούτε ο Καπουτζίδης να πει κάτι που δεν θέλει…»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Χάρης Ρώμας τοποθετήθηκε σε ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και σχολίασε στο Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά, την προτροπή της Σοφίας Μουτίδου, οι gay που είναι διάσημοι και βρίσκονται στη showbiz, να δημοσιοποιούν τις ερωτικές τους επιλογές.

Ο Χάρης Ρώμας, μίλησε στην Φαίη και εξέφρασε την αντίθεσή του σε όλο αυτό. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός και σεναριογράφος είπε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Eίναι  γνωστή αυτή η ιστορία με το λεγόμενο outing. Aλλά το να προσπαθείς να το επιβάλεις  στους υπόλοιπους, έχει μεγάλη διαβάθμιση.

Δεν ξέρω πως το κανε η Μουτίδου. Είναι παρορμητική. Αλλά είναι φασιστικό να βάλεις τον άλλο σε θέση τέτοια. Τον λες δειλό.

Μιλάω για καλλιτέχνες ή πολιτικούς που δεν θέλουν να το βγάλουν προς τα έξω… Το να δημοσιοποιείς την προσωπική σου ζωή είναι ένα ευαίσθητο θέμα. Δεν μπορείς να αναγκάσεις τον άλλο που είσαι σε σχέση να το δημοσιοποιήσει με το ζόρι.

Πρέπει να το κάνει όπως νομίζει και όταν νομίζει. Τα προσωπικά δεδομένα είναι σεβαστά δεν μπορεί κανείς να αναγκάσει κανένα, ούτε η Μουτίδου, ούτε ο Καπουτζίδης να πει κάτι που δεν θέλει…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας