Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H αποκάλυψη του Ζουγανέλη για τον γάμο της Ελεονώρας, λίγες μέρες μετά το μυστήριο

  22/10/2020 09:51
H αποκάλυψη του Ζουγανέλη για τον γάμο της Ελεονώρας, λίγες μέρες μετά το μυστήριο

H αποκάλυψη του Ζουγανέλη για τον γάμο της Ελεονώρας, λίγες μέρες μετά το μυστήριο

  22/10/2020 09:51

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, «Direct» στον Alpha και μίλησε μεταξύ άλλων για την κόρη του Ελεονώρα Ζουγανέλη αλλά προέβη σε μία αποκάλυψη για τον γάμο της, λίγες μέρες μετά το μυστήριο. «Από μωρό παιδί αυτό το κοριτσάκι με εκπλήσσει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε: «Δεν παρενέβαινα ποτέ στις επιλογές της, σε ό,τι έχω ιερό. Ούτε μια στιγμή, ούτε μία νύξη!», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης και συνέχισε: «Ήμουν στη Μύκονο και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: «Προς το παρόν θέλω να ξέρετε ότι αυτό μου συμβαίνει, θέλω να ζητήσω το χέρι της κόρης σας, έστω και από τηλεφώνου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και υπογράμμισε: «Εννοείται ότι θέλω να γίνω παππούς, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να μου συμβεί», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης και ανέφερε για τον γάμο:

Και συμπλήρωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον γάμο της κόρης του Ελεονώρας με τον Σπύρο Δημητρίου: «Καμιά 30αριά ήταν οι προσκεκλημένοι, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο προαύλιο μια μικρής εκκλησίας. Η κόρη μου μού το φύλαγε μέχρι τελευταία στιγμή. Μου είχε πει ότι θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο και θα κάνει αργότερα τον θρησκευτικό, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Σάββατο παντρεύτηκε, τη Δευτέρα το έμαθα. Από μωρό παιδί αυτό το κοριτσάκι με εκπλήσσει».

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας