Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Στα δικαστήρια ο Σεφερλής και με τον επί χρόνια σκηνοθέτη & κουμπάρο του!

  21/10/2020 12:29
Στα δικαστήρια ο Σεφερλής και με τον επί χρόνια σκηνοθέτη & κουμπάρο του!

Στα δικαστήρια ο Σεφερλής και με τον επί χρόνια σκηνοθέτη & κουμπάρο του!

  21/10/2020 12:29
 

Στα δικαστήρια με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Χαλβάη 5-0». Ο επί χρόνια συνεργάτης του Σεφερλή κατέφυγε στη δικαστική οδό κάνοντας ασφαλιστικά μέτρα για να κατέβει η ταινία και να προστατεύσει τη διακίνηση της πνευματικής του ιδιοκτησίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στο Μάρκο Σεφερλή και τον σκηνοθέτη της ταινίας «Χαλβάη 5-0», Μάνο Καμπίτη. Ο σκηνοθέτης και ο παραγωγός και πρωταγωνιστής της ταινίας Μάρκος Σεφερλής βρίσκονται εδώ και καιρό στα δικαστήρια.

Αιτία είναι τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εναντίον του Μάρκου Σεφερλή ο σκηνοθέτης, υποστηρίζοντας πως όχι μόνο δεν έχει πληρωθεί, αλλά ούτε καν έχει υπογράψει την απαιτούμενη σύμβαση με την παραγωγό εταιρεία, έτσι ώστε να μπορεί η ταινία να παίζεται τόσο σε συνδρομητικές πλαφόρμες όσο και στην τηλεόραση.

Πριν από λίγες μέρες η ταινία «ανέβηκε» σε συνδρομητική πλατφόρμα δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον ήθελε να πληρώσει και να την κατεβάσει προκειμένου να την δει.

Όμως, χάθηκε από τη βιντεοθήκη τους μετά από ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο σκηνοθέτης της, Μάνος Καμπίτης τονίζοντας πως όχι μόνο δεν έχει πληρωθεί, αλλά ούτε έχει υπογράψει την απαιτούμενη σύμβαση με την παραγωγό εταιρεία.

Έτσι ο επί χρόνια συνεργάτης του Σεφερλή κατέφυγε στη δικαστική οδό κάνοντας ασφαλιστικά μέτρα για να κατέβει η ταινία και να προστατεύσει τη διακίνηση της πνευματικής του ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Μάρκου Σεφερλή, ο Mάνος Καμπίτης είχε καταφύγει στη δικαιοσύνη για το ίδιο ακριβώς θέμα άλλες δυο φορές. Στο τέλος Φεβρουαρίου και στα μέσα Ιουνίου. Και ο Μάνος Καμπίτης καταδικάστηκε να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα.

Και όπως τόνισε ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή και ο ηθοποιός θα κινηθεί νομικά εναντίον του Μάνου Καμπίτη για δυσφήμιση.

Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή

«Ασφαλιστικά μέτρα που να γνωρίζω εγώ έγιναν τον Φεβρουάριο του 2020. Το αίτημά του, όμως απορρίφθηκε από το δικαστήριο. Η προβολή της ταινίας συνεχίστηκε κανονικά. Ο κ. Καμπίτης δεν δέχτηκε να υπογράψει τη σύμβαση. Πάντα κατά τους ισχυρισμούς τους δικούς μας. Ξαφνικά, ο σκηνοθέτης ισχυρίστηκε ότι δεν έχει υπογράψει τη σύμβαση και προσπάθησε να μπλοκάρει την προβολή της ταινίας. Ο κ. Σεφερλής θα στραφεί εναντίον του κ. Καμπίτη για τη δυσφήμιση που υφίσταται αυτή τη στιγμή, ότι δήθεν δεν έχει κλείσει τις υποχρεώσεις του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του ηθοποιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας