Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ο πατέρας του έφυγε μέσα σε 5 μήνες... Έφυγε από καρκίνο στο λάρυγγα»

  21/10/2020 11:05
«Ο πατέρας του έφυγε μέσα σε 5 μήνες... Έφυγε από καρκίνο στο λάρυγγα»

«Ο πατέρας του έφυγε μέσα σε 5 μήνες... Έφυγε από καρκίνο στο λάρυγγα»

  21/10/2020 11:05
 

Ο Έκτορας Μποτρίνι τον οποίο ξαναβλέπουμε στην τηλεόραση μέσα από το reality μαγειρικής «Εφιάλτης στην Κουζίνα» του Alpha, μιλάει στην «On Time» και την Σάσα Σταμάτη για τις δυσκολίες που έζησε πριν λίγα χρόνια, όταν έχασε μέσα σε λίγους μήνες τον αγαπημένο του πατέρα από καρκίνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο σεφ είπε χαρακτηριστικά: «Έχασα τον πατέρα μου εδώ και τρία χρόνια. Ήταν τραγικό για μένα. Ο πατέρας μου, Πετρούσκο, ήταν κολόνα. Ήταν αυτός που ήταν της λεπτομέρειας. Έφυγε από καρκίνο στο λάρυγγα. Ξέραμε όλοι ότι έχει πέντε μήνες ζωής. Έγινε ξαφνικά. Δεν είχε φωνή... Και μετά πάμε, γεια σας…»!

Ο Έκτορας Μποτρίνι έχει ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην πόλη και λόγω του κορωνοϊού έχει πάθει μεγάλη ζημιά και είπε στην εφημερίδα «On Time» και την Σάσα Σταμάτη:

«Τώρα δεν υπάρχει πια προσωπική ζωή. Τώρα προέχει η επιβίωση. Είναι ζόρι για την εστίαση όλο αυτό με τον κορωνοϊό, μας έχει γονατίσει»!

Έχουμε την ακριβή εικόνα του χαρακτήρα σου μέσα από τις εκπομπές από τις οποίες σε έχουμε δει;

Προσωπικά, αλλά και η ομάδα, για τα εστιατόριά μου, έχουμε πάρει μεγάλες επιτυχίες, για τους γαστρονόμους, πριν την τηλεόραση. Το εστιατόριό μου είχε φτάσει νούμερο 86 στον κόσμο, είχαμε πάρει πάρα πολλούς «χρυσούς σκούφους», είχαμε βγει πρώτοι, δεύτεροι και τρίτοι, σε πολλά εστιατόριά μας, κι αυτό είχε γίνει πριν την τηλεόραση. Ο πατέρας μου το ίδιο. Η επιτυχία για το ευρύ κοινό ήταν στην τηλεόραση, αλλά ο κόσμος που ερχόταν στο εστιατόριό μας, μας ήξερε από πριν. Η τηλεόραση είναι ένα format, κι αυτό ακολουθεί ο καθένας, τοπ πόσο καλός είναι το δείχνει η ιστορία.

Μέσα από την τηλεόραση φαίνεσαι απόλυτος, αυθόρμητος, με απότομο χαρακτήρα…

Αυθόρμητος είμαι… Για το ότι είμαι απότομος θα έλεγα ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Αυτό σε βοήθησε στο να σε γνωρίσει ο κόσμος ή σου έκανε κακό;

Ο κόσμος όταν με γνωρίζει από κοντά, τις περισσότερες φορές, μου λέει: «Καλά ρε Μποτρίνι, τέτοιος είσαι; Εγώ νόμιζα ότι είσαι μα@@@ς».

Το έχεις ακούσει να στο λένε αυτό;

Πολλές φορές και στο εστιατόριο μου έχουν πει: «Θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη, γιατί ήρθα να φάω κι έλεγα μέσα μου, να πάμε να γνωρίσουμε πόσο μα@@@ας είναι αυτός». Εγώ ρωτάω «γιατί;» κι εκείνοι μου λένε: «Γιατί σε γνώρισα κι είσαι εξαιρετικός, μ’ αυτά που έφαγα και για το πως είσαι στο μαγαζί σου… λίγα τους λες».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας