Πρώην ποδοσφαιριστής αποκάλυψε τις ερωτικές του περιπτύξεις με Naomi, Eva Herzigova, Carmen Electra

 

Ο 48χρονος Σέρβος πρώην ποδοσφαιριστής, Σάσα Κούρσιτς, προχώρησε σε... πικάντικες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή! Επιεικώς απαράδεκτος!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το όνομα του πρώην άσου των Παρτιζάν, Μπόλτον, Άστον Βίλα, Κρίσταλ Πάλας και Μαδέργουελ μπορεί να μην έγινε γνωστό στα πέρατα της γης για τα αγωνιστικά του προσόντα. Ωστόσο η εξωγηπεδική του δραστηριότητα- όπως αποκάλυψε και ο ίδιος- ήταν ιδιαίτερα συναρπαστική και πλούσια!

Ο 48χρονος παλαίμαχος πλέον Σέρβος ποδοσφαιριστής σε μια έκρηξη ειλικρίνειας προχώρησε σε «καυτές» αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές του περιπτύξεις με διάσημα μοντέλα.

Οι αποκαλύψεις του μπορεί να είναι πιπεράτες αλλά ταυτόχρονα και κατάπτυστες! Είναι ντροπή για κάποιον που θέλει να λέγεται άντρας να βγάζει προς στη δημοσιότητα και χωρίς λόγο, γεγονότα που αφορούν τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του, είτε είναι αλήθεια είτε ψέματα! Επιεικώς απαράδεκτος!
 

 

 

Συγκεκριμένα, μιλώντας στη σερβική εφημερίδα Informer αποκάλυψε... άγνωστες πτυχές της ερωτικής ζωής της Ναόμι Κάμπελ. «Η Ναόμι ήρθε μια μέρα σε ματς στο γήπεδο και μετά συναντηθήκαμε στο δωμάτιο VIP. Ύστερα από μερικές εβδομάδες, είχα ένα πάρτι και την προσκάλεσα. Αρχίσαμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλον, αλλά δεν ήθελε να κάνουμε κάτι με την πρώτη συνάντηση. Είναι μια σκληρή γυναίκα. Έπρεπε να περιμένω ένα μήνα. Είναι υπέροχη στο κρεβάτι, αλλά είναι εξαιρετικά βρώμικη. Είμαι αηδιασμένος από τα μαλλιά των γυναικών. Όταν τα βλέπω γύρω από το διαμέρισμα, τα ξεφορτώνομαι και η Ναόμι τις άφηνε παντού Ήταν τρομερά ακατάστατη, όπως και όλα τα μοντέλα. Δεν βγάζουν το μακιγιάζ τους και μετά πηγαίνουν στο κρεβάτι. Αηδιαστικό».




Η «μαύρη γαζέλα» δεν ήταν ωστόσο η μοναδική στην μακρά λίστα των κατακτήσεών του, καθώς μεταξύ των ερωμένων του συμπεριλαμβάνεται και το super model που μεσουρανούσε τη χρυσή εποχή των 90s, Έυα Χερτζίκοβα.




Ο φλογερός έρωτας με την Κάρμεν Ηλέκτρα

Η σέξι Αμερικανίδα τηλεπερσόνα υπήρξε το όνειρο πολλών ανδρών ως πρωταγωνίστρια του Baywatch και  μοντέλο του Playboy. Πρόσφατα μάλιστα εξομολογήθηκε μέσω του ντοκιμαντέρ Last Dance πιπεράτες λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Ντένις Ρόντμαν.

Η πολυτάραχη ερωτική της ζωή φαίνεται πως περιλάμβανε και τον παλαίμαχο Σέρβο άσο, όπως -κατά τα λεγόμενα του- ανέφερε ο Κούρσιτς. «Ποτέ δεν πλήρωσα για μια σχέση, θα προτιμούσα να αυτοκτονήσω παρά να το κάνω. Δεν ήμουν ποτέ με μια πόρνη ή ένα αστέρι γεμάτο σιλικόνη. Το πλαστικό δεν μπορεί να είναι στην παρέα μου, ενδιαφέρομαι μόνο για τα φυσικά κορίτσια. Είχα διασκεδάσει με την Έυα Χερζίγκοβα και έκανα έρωτα στην πισίνα με την Κάρμεν Ηλέκτρα για ώρες. Ήταν η καλύτερη στο κρεβάτι και η πιο τρελή γυναίκα που γνώρισα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς