Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Γκλέτσος εξηγεί πως πήρε την απόφαση «να ψήσει το ψάρι & από τις δύο πλευρές»

  15/10/2020 10:01
Ο Γκλέτσος εξηγεί πως πήρε την απόφαση «να ψήσει το ψάρι & από τις δύο πλευρές»

Ο Γκλέτσος εξηγεί πως πήρε την απόφαση «να ψήσει το ψάρι & από τις δύο πλευρές»

  15/10/2020 10:01
 

«Από το… λίπος που έβγαλα σαν ηθοποιός ζω ακόμα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Καλεσμένος στο «Direct» του Τάκη Χατζή ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη δήλωση που είχε κάνει για το… ψάρ και για τις τρεις επεμβάσεις που έχει κάνει, αλλά αποκάλυψε και το όνειρό του.

Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Έχω κάνει 3 επεμβάσεις εξαιρετικά επίπονες στην καρδιά. Υπάρχει πάντα μια ανεπάρκεια…

Και τόνισε ότι τα τέσσερα πιο αγαπημένα του πρόσωπα είναι η κόρη του, η μητέρα του, η αδελφή του και η μητέρα της κόρης του.

Και υπογράμμισε: «Το όνειρό μου είναι να πεθάνω χωρίς να υποφέρω. Με έχει τυραννήσει πολύ η υγεία μου», ενώ πρόσθεσε ότι θα ήθελε να δει ένα εγγονάκι.

«Ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές ήταν η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνει. Υπήρχε τότε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα με το σύμφωνο συμβίωσης. Διάφοροι άνθρωποι ήρθαν και με βρήκαν, πριν κάνω τη δήλωση, οι οποίοι με έκαναν να πάρω την απόφαση και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Για τους άλλους, στα… παλαιότερα. Σαφέστατα και ισχύει. Είμαι 54 ετών, ότι έχω πει είναι αλήθεια. Ποτέ δεν πήρα τίποτα πίσω.

Είχα πολλές περιπέτειες υγείας. Έχω κάνει τρεις επεμβάσεις εξαιρετικά επίπονες. Από το… λίπος που έβγαλα σαν ηθοποιός ζω ακόμα. Τα τέσσερα πιο αγαπημένα πρόσωπα  της ζωής μου είναι η κόρη μου, η μάνα μου, η αδελφή μου και η μάνα της κόρης μου. Το όνειρό μου είναι να πεθάνω χωρίς να υποφέρω. Με έχει τυραννήσει πολύ η υγεία μου. Θέλω να δω ένα εγγονάκι, αλλά η κόρη μου, μου λέει ότι… δεν νομίζω να προλάβεις», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας