Συγκινημένος ο  Γιάννης Ζουγανέλης παρέδωσε την κόρη του στον γαμπρό

 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου βίωσαν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωή τους, το περασμένο Σάββατο. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις Σπέτσες.  Ο κουμπάρος αποκάλυψε γιατί το ζευγάρι άλλαξε τα σχέδιά του τελευταία στιγμή

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου του 2020, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Το μυστήριο τελέστηκε στο γραφικό και παραθαλάσσιο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στη Ζωγεριά στις Σπέτσες, με το ζευγάρι να φτάνει με καΐκι στο χώρο της τελετής.

Πρώτα φυσικά έφτασε ο γαμπρός και ακολούθησε η νύφη λίγη ώρα αργότερα.  

 
 

Η νύφη έφτασε με καΐκι και συνοδεία μουσικών οργάνων στην εκκλησία. Όταν το καραβάκι πλησίασε οι κόρνες ήχησαν.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φορώντας ένα ρομαντικό λευκό νυφικό με πέπλο, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, έχοντας στο πλευρό της τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος της κρατούσε το χέρι και τη βοήθησε να κατέβει, έκανε την εμφάνιση της στην προβλήτα, υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

 

Στα πλάνα από την εκπομπή «Ευτυχείτε», βλέπουμε τη στιγμή που ο Γιάννης Ζουγανέλης ετοιμάζεται να παραδώσει την κόρη του στον γαμπρό να είναι πολύ συγκινημένος. Την ίδια στιγμή, η Ελεωνόρα χαμογελαστή και υπό τους ηχούν των παραδοσιακών οργάνων, αναφωνεί: «Έλα Παναγιά μου»!

Οι καλεσμένοι άρχισαν να χειροκροτούν και λίγο αργότερα ο Γιάννης Ζουγανέλης την παρέδωσε στον γαμπρό.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έπλεε φυσικά σε πελάγη ευτυχίας, ενώ ο Γιάννης Ζουγανέλης δε μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

 

Ο πρώτος νησιώτικος χορός της Ελεονώρας Ζουγανέλη και Σπύρου Δημητρίου

 

Ο πρώτος περίπατος του ζευγαριού και τα… πειράγματα στην κάμερα

 

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλά συγκινημένος για τον γάμο της κόρης του, της Ελεονώρας.

Ο πατέρας της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και έκανε τις πρώτες δηλώσεις για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός

«Είμαι πολύ ευτυχής και χαρούμενος γιατί καμάρωσα την κόρη μου νυφούλα με έναν άνθρωπο που αγαπώ και εκτιμώ. Θέλω να ζήσουν με αγάπη, αλληλοσεβασμό, έρωτα και πίστη στη ζωή. Το βλέπω ότι τα έχουν και χαίρομαι πολύ γι’αυτό. Φυσικά συγκινούμαι. Δεν μπορείς να μην συγκινηθείς όταν βλέπεις ότι η ζωή συνεχίζεται με έναν τέτοιο τρόπο. Δεν μπορώ να μείνω αδιάφορος από τέτοιες καταστάσεις. Εύχομαι να γίνω σύντομα παππούς», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

 

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο καλός φίλος του γαμπρού και γνωστός ποινικολόγος Γιώργος Λύτρας καθώς και η Σάννυ Μπαλτζή που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη γνωριμία τους.

Το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λύρας μίλησε τηλεφωνικά και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αν και αρχικά το ζευγάρι είχε αποφασίσει να ακυρώσει τον γάμο λόγω κορονοϊού, άλλαξε τα σχέδιά του την τελευταία στιγμή.

«Πήγαμε από την Παρασκευή στις Σπέτσες. Το άγχος το μεγάλο ήταν τα μέτρα που υπάρχουν για τον κορωνοϊό. Ήταν πολύ λίγα τα άτομα. Ήταν στο επιτρεπτό όριο. Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση ήταν η απλότητα που είχε αυτός ο γάμος, ήταν εντυπωσιακό. Ήταν ένας παραδοσιακός γάμος… Νομίζω ότι όλες οι εικόνες ήταν εκπληκτικές. Ο γαμπρός έχει σπίτι στις Σπέτσες δεν είναι από εκεί. Ήταν απόφαση του ζευγαριού να μη γίνει ένας ανοιχτός γάμος, τελικά επέλεξαν να μη γίνει ένας ανοιχτός γάμος λόγω μέτρων. Δε προσπάθησαν να κρύψουν κάτι, έτσι και αλλιώς μαθεύτηκε αμέσως. Αντιλαμβάνεστε όμως ότι στην Αθήνα και στο μέρος που είχαν αποφασίσει στην αρχή, θα ήταν δύσκολο να γίνει με είκοσι άτομα…Ήταν όλοι πάρα πολύ συγκινημένοι. Τραγουδήσαμε όλοι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια