Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Ναταλία απαντά στον Αλέξη Γεωργούλη... «Ήταν άστοχο το παράδειγμά...»

  11/10/2020 10:12
Η Ναταλία απαντά στον Αλέξη Γεωργούλη... «Ήταν άστοχο το παράδειγμά...»

Η Ναταλία απαντά στον Αλέξη Γεωργούλη... «Ήταν άστοχο το παράδειγμά...»

  11/10/2020 10:12

Για το χαμό που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με όσα δήλωσε ο Αλέξης Γεωργούλης, για τον μισθό του ευρωβουλευτή... συζήτησαν στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Το παράδειγμα που έδωσε ο Αλέξης ήταν άστοχο, παρά τη συμπάθεια που του έχω και το ξέρει. Λέει πώς ένας ευρωβουλευτής μπορεί να είναι στην ευρωβουλή και παράλληλα να διατηρεί το επάγγελμά του, αλήθεια είναι αυτό, το κάνουν πολλοί, και βουλευτές και ευρωβουλευτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Αλλά η σύγκριση με το ότι είναι σαν να λες σε έναν πατέρα να μην έχει παιδιά, είναι άστοχη. Είναι άλλο πράγμα να λες ότι “είμαι ευρωβουλευτής και συνεχίζω τη δουλειά μου” και είναι άλλο να λες “είμαι ευρωβουλευτής και έχω και παιδιά”, άλλο το ένα και άλλο το άλλο», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Μάλιστα στο πλατό σχολιάστηκε αρνητικά και το γεγονός ότι δήλωσε πόσα χρήματα παίρνουν οι ευρωβουλευτές, με τον Κώστα Τσούρο να τονίζει ότι «λίγο τα έχει μπερδέψει ο Αλέξης Γεωργούλης γιατί πρώτον δεν είναι μισθός τα έξοδα που δίνονται, οι δαπάνες για το γραφείο τέλος πάντων, που ισχύει ότι είναι τόσο, έχουν πάει 25.000 ευρώ, αλλά αυτό για να καταλάβει και λίγο ο κόσμος είναι ένας άλλος φάκελος εκτός από τον μισθό και όλα τα άλλα που παίρνει ο ευρωβουλευτής. Είναι ο φάκελος που είναι για τους συνεργάτες του. Δηλαδή 25.000 το μήνα δίνει το ευρωκοινοβούλιο για τους συνεργάτες του κάθε ευρωβουλευτή. Από κει και πέρα είναι ο μισθός του ευρωβουλευτή, ο οποίος είναι 8.932 ευρώ μεικτά, δηλαδή καθαρά στην τσέπη μπαίνουν 7.000 ευρώ και επίσης εκτός από αυτά έχουμε έξοδα μετακίνησης, ημερήσια αποζημίωση για να βρίσκονται στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο αλλά και για τα έξοδα γραφείου».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπαν στην εκπομπή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας