Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

 Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε γιατί δεν ήθελε την Τζόυς Ευείδη στους «Μεν και δεν»

  11/10/2020 09:58
 Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε γιατί δεν ήθελε την Τζόυς Ευείδη στους «Μεν και δεν»

 Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε γιατί δεν ήθελε την Τζόυς Ευείδη στους «Μεν και δεν»

  11/10/2020 09:58

Στην καρέκλα του #Dot κάθισε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος έκανε ένα flashback στις τηλεοπτικές του δουλειές, αποκαλύπτοντας άφθονο παρασκήνιο. «Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» με έκανε πιο γνωστό και πιο πλούσιο» 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι έμαθε μέσα από το flashback της Ελένης Ράντου στο Dot ποια ήταν τα πρόσωπα που είχαν αντιρρήσεις για το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

«Οι Μεν και οι Δεν είναι η πιο σημαντική δουλειά μου στην τηλεόραση. Εγώ έπεισα τον Κυριακού ότι πρέπει να ακολουθήσουμε μια γραμμή πιο μοντέρνα και να ρισκάρει με νεότερους ανθρώπους. Με τους άγνωστους τότε, εμένα, Στέλιο Μάινα, Άννα Κουρή και Τζόυς Ευείδη που δεν την ήθελα. Εγώ την είχα δει στο Ρετιρέ και μου είχε φανεί κάπως μπανάλ. Και γι’ αυτό δεν μου πολυάρεσε η περίπτωση της Τζόυς.

Στο Κωνσταντίνου και Ελένης, η Ελένη με τον δικό της τρόπο μου έμαθε πράγματα τα οποία δεν ήξερα, ούτε τα είχαμε συζητήσει στο παρελθόν μας. Κι έτσι έμαθα κι εγώ, βλέποντας το δικό σας flashback, τη δική σας εκπομπή, πως όταν επρόκειτο να το κάνουμε, την είχαν πιάσει παράγοντες σταθμών και του ΑΝΤ1, δεν θα πω τα ονόματα, η τάδε και ο τάδε, αναφέρει η Ελένη, και της είπαν “είσαι με τα καλά σου; Θα κάνεις αυτό το σίριαλ;”, κατά κάποιο τρόπο αυτή τη μάπα.

Αφού το είδα αυτό, σκεφτόμουν ότι αυτοί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που χρόνια κονομάνε από αυτή τη δουλειά ήξεραν τι τους γίνεται; Γιατί μιλάγανε για τη μεγαλύτερη διαχρονική επιτυχία που έχει γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Το Κωνσταντίνου και Ελένης μου έφτιαξε τη ζωή, με έκανε πιο γνωστό και πιο πλούσιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας