Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Το ευχαριστώ της Χριστίνας Παυλίδου στον κόσμο που αγάπησε τη μάνα της, Άλκηστις

  09/10/2020 11:01
Το ευχαριστώ της Χριστίνας Παυλίδου στον κόσμο που αγάπησε τη μάνα της, Άλκηστις

Το ευχαριστώ της Χριστίνας Παυλίδου στον κόσμο που αγάπησε τη μάνα της, Άλκηστις

  09/10/2020 11:01
 

Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε η σπουδαία ηθοποιός Χριστίνα Παυλίδου ευχαριστώντας όλο τον κόσμο που χάρισε απλόχερα αγάπη για την λατρευτή της μμάνα, Άλκηστις Παυλίδου.

Όπως η ίδια δήλωσε δεν περίμενε αυτή την έκρηξη αγάπης, παρόλο που ήξερε πόσο αγαπητή ήταν η μανούλα της. Με την συγκίνηση διάχυτη, δήλωσε ευλογημένη που είχε ένα τόσο φωτεινό και ξεχωριστό πλάσμα για μητέρα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Αγαπημένοι φίλοι, θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου, να ευχαριστήσω τον καθένα από σας ξεχωριστά για την έκρηξη αγάπης προς το πρόσωπό της μανούλας μας Άλκηστης!

Νιώθαμε πόσο αγαπητή είναι η μανούλα μας το βλέπαμε όλα αυτά τα χρόνια στις εκδηλώσεις αγάπης από γνωστούς και άγνωστους, αλλά αυτό πραγματικά δεν το περιμέναμε!

Νιώθω βαθιά συγκινημένη και ευλογημένη που είχα για μάνα ένα τόσο ξεχωριστό και φωτισμένο πλάσμα! Είμαστε σίγουροι ότι βρίσκεται μέσα στο φως για την φωτίσει τις ψυχές όλων μας!

Ήταν μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά για τους φίλους της αλλά και για τον άγνωστο ακόμα άνθρωπο που την πλησίαζε για τους νέους, για τους δυστυχισμένους, τους μοναξιάσμένους, για όλους, όλους...

Οι ευχές και οι προσευχές όλων αυτών που άγγιξε με το χάδι της την συνοδεύουν εκεί που βρίσκεται τώρα στο αιώνιο φως και στην αγκαλιά του Θεού που τόσο αγάπησε! Αιωνία η μνήμη της!»

 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας