Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Αναστάσιος Ράμμος το πρωί είναι οικοδόμος και το βράδυ τραγουδιστής!

  08/10/2020 11:21
Ο Αναστάσιος Ράμμος το πρωί είναι οικοδόμος και το βράδυ τραγουδιστής!

Ο Αναστάσιος Ράμμος το πρωί είναι οικοδόμος και το βράδυ τραγουδιστής!

  08/10/2020 11:21
 

Η αποκάλυψη του Ράμμος! «Έχω δουλέψει στη λαϊκή και τώρα κάνω μεροκάματα στην οικοδομή…»!

Ο Αναστάσιος Ράμμος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις που έχει κάνει, αλλά αποκάλυψε ότι θα βοηθήσει έναν φίλο του στην οικοδομή.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την εποχή που δούλευε στην λαϊκή αγορά: «Τα καλοκαίρια πήγαινα και βοηθούσα τον νονό μου στον πάγκο του στη λαϊκή. Δεν ντρεπόμουν καθόλου, μικρούλης ήμουν τότε. Είχε πλάκα. Έχω δουλέψει και σε μια μεγάλη εταιρεία με ηλεκτρικά. Υπήρξα και πωλητής του μήνα τότε…»!

Και δεν δίστασε να αποκαλύψει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Αύριο θα πάω, αφού δεν δουλεύω, δεν κάνουμε τίποτα, θα πάω να τον βοηθήσω, να πάρω ένα μεροκάματο. Είχα πάει στην οικοδομή και με έβαλε να τρίβω κάτι πατώματα. Πριν καιρό στην αρχή της καραντίνας, δεν δουλεύαμε πάλι και έτριβα κάτι πατώματα και του λέω κατά τις τρεις η ώρα «πάω να φύγω, φίλε, πονάει το σώμα μου». Ήταν να πάω και την επόμενη μέρα, αλλά δεν πήγα ποτέ γιατί κουράστηκα. Μου έστειλε σήμερα μήνυμα και μου λέει «θα έρθεις αύριο», του λέω «με τίποτα» και μου απαντά «έλα δεν θα κουβαλήσεις, θα σκουπίζεις μόνο, άντε να κάνεις κι ένα μικρό κουβάλημα». Και θα πάω αύριο να τον βοηθήσω. Δεν έχω πρόβλημα επειδή είμαι αναγνωρίσιμος. Όταν πήγα στην οικοδομή, είχα ανεβάσει βίντεο στο Instagram, που έτριβα πατώματα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας