Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η μεγάλη αποκάλυψη! Ο νικητής του #PowerOfLoveGR έχει γιο 9 χρονων

  08/10/2020 10:58
Η μεγάλη αποκάλυψη! Ο νικητής του #PowerOfLoveGR έχει γιο 9 χρονων

Η μεγάλη αποκάλυψη! Ο νικητής του #PowerOfLoveGR έχει γιο 9 χρονων

  08/10/2020 10:58
 

O νικητής του #POLgr, Παύλος Παπαδόπουλος είναι πατέρας ενός 9χρονου αγοριού και το αποκαλύπτει πρώτη φορά!

O νικητής του Power of Love, Παύλος Παπαδόπουλος, αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι είναι πατέρας ενός 9χρονου αγοριού, σε συνέντευξη που δίνει στην Espresso και τον Βαγγέλη Κάραλη. Ο παίκτης του reality της αγάπης είχε κρατήσει κρυφό ότι είναι πατέρας

Ο Παύλος Παπαδόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι πατέρας και έχω ένα γιο εννέα ετών. Θέλω να βγω και να το φωνάξω περήφανα! Όταν ήμουν μέσα στο παιχνίδι, δεν ήθελα κανείς να μάθει ότι έχω παιδί. Ήθελα να προστατέψω το γιο μου από τα φώτα της δημοσιότητας. Πλέον, αφού έχουν περάσει δύο χρόνια και έχει “ξεθυμάνει” όλο αυτό με το reality, θέλω να βγω και να πω δημόσια ότι είμαι περήφανος πατέρας που αγαπάει πάρα πολύ τον γιο του»!

Και πρόσθεσε στην εφημερίδα Espresso: ««Από την αρχή που μπήκα στο παιχνίδι, απέκτησα μια σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο και νιώθω ευγνώμων γι’ αυτό. Δεν ήθελα να κρύβομαι άλλο και να φοβάμαι εάν κάποιος με τραβήξει μια φωτογραφία με τον γιο μου και τη δημοσιοποιήσει. Τώρα που πέρασε όλο αυτό με το Power of Love , θέλω να συνεχίσω να ζω κανονικά τη ζωή με τον γιο μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας