Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Για εμάς από συναισθηματικής απόψης, δεν έφυγε»

  08/10/2020 09:57
«Για εμάς από συναισθηματικής απόψης, δεν έφυγε»

«Για εμάς από συναισθηματικής απόψης, δεν έφυγε»

  08/10/2020 09:57
 

Έβαλε τα κλάματα η Χριστίνα Χριστόφια στο άκουσμα της μητέρας της να μιλά για τον πατέρα της «Είναι ακριβώς όπως τον πατέρα της»

Καλεσμένη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα», η ηθοποιός και κόρη του αείμνηστου Προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, Χριστίνα.

Στην εκπομπή παρέμβαση μέσω βίντεο έκανε και η μητέρα της, Έλση, όπου αποκάλυψε ότι ο πατέρας της, προσπάθησε να της βρει εναλλακτική λύση για επαγγελματική αποκατάσταση, για να είναι σίγουρος ότι δεν θα είναι εκτεθειμένη επαγγελματικά, καθότι ήταν πολύ αντίξοες οι συνθήκες στον καλλιτεχνικό τομέα και στο θέατρο και έτσι την έπεισε να ακολουθήσει παράλληλα με τις σπουδές της για το θέατρο και την νομική.

Η Χριστίνα Χριστόφια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και λύγισε στον αέρα της εκπομπής, όσο η μητέρα της μιλούσε για τον Δημήτρη Χριστόφια ως πατέρα και σύζυγο.

«Ήταν πολύ δεμένη με τον πατέρα της, κάθε φορά που μιλάμε και μέχρι τώρα για τον Δημήτρη… βουρκώνει, όπως όλοι μας... Είναι αγωνίστρια αλλά και πολύ ευαίσθητος άνθρωπος... Είναι ακριβώς όπως τον πατέρα της»»
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας