Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Μπαμπάς για το τρίτη φορά ο Σταμάτης Γονίδης!

  20/09/2020 10:05
Μπαμπάς για το τρίτη φορά ο Σταμάτης Γονίδης!

Μπαμπάς για το τρίτη φορά ο Σταμάτης Γονίδης!

  20/09/2020 10:05
 

Mπαμπάς θα γίνει σε λίγους μήνες από τώρα και ο Σταμάτης Γονίδης

O τραγουδιστής στα τέλη του χρόνου θα κρατάει στην αγκαλιά του το τρίτο παιδί του μιας και έχει ήδη δύο παιδιά. Μάλιστα, έχει γίνει και παππούς και από τις δύο κόρες του τις οποίες έχει αποκτήσει από τους προηγούμενους γάμους του.

Η σύζυγός του Κατερίνα διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και μένουν μαζί στην ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή, την Κύθνο.

Εκεί, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του νιώθουν ασφαλείς καθώς δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

Εκεί μάλιστα σκοπεύουν να παραμείνουν μέχρι τη γέννηση του παιδιού τους, του οποίου το φύλο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Πάντως, η ευχάριστη αυτή εξέλιξη της ζωής του ζευγαριού δείχνει να ικανοποιεί ιδιαίτερα τόσο τον Σταμάτη Γονίδη όσο και τη γυναίκα του με την οποία είναι μαζί πάνω από 13 χρόνια. Μόλις το 2015 όμως οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώνοντας για πάντα τις ζωές τους.

Ο ερχομός του παιδιού τους απλά θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Σταμάτης Γονίδης είχε παραδεχτεί για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού: «Δεν είναι κάτι που μου λείπει, αλλά αν ερχόταν πολύ ευχαρίστως. Αν γίνει θα το κάνω για την Κατερίνα. Δε θέλω όμως να αποκτήσουμε παιδί με τη μέθοδο της επιστήμης, αλλά με φυσιολογικό τρόπο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας