Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Χαμός στο αεροδρόμιο του Μεξικού! Υπό κράτηση ο Μαυρίδης και συνεργάτες του!

  15/09/2020 09:27
Χαμός στο αεροδρόμιο του Μεξικού! Υπό κράτηση ο Μαυρίδης και συνεργάτες του!

Χαμός στο αεροδρόμιο του Μεξικού! Υπό κράτηση ο Μαυρίδης και συνεργάτες του!

  15/09/2020 09:27
 
 

Θρίλερ με την κράτησή του Γιώργου Μαυρίδη στο αεροδρόμιο Σίτι Χουάρες του Μεξικού.

O Γιώργος Μαυρίδης κρατείται στο αεροδρόμιο Σίτι Χουάρες του Μεξικού.

Περιπέτεια για τον γνωστό παρουσιαστή και tattoo artist και τους συνεργάτες του στο αεροδρόμιο του Μεξικού. O Γιώργος Μαυρίδης κρατείται σύμφωνα με το protothema.gr στο αεροδρόμιο Σίτι Χουάρες του Μεξικού. Ο παρουσιαστής της εκπομπής “Into the Skin” του Open ταξίδευε με άλλους 4 συνεργάτες της εκπομπής, μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου.

Φθάνοντας όμως στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο του Μεξικού, οι αρχές της χώρας θεώρησαν ανεπαρκή τα στοιχεία που έδωσε ο Γιώργος Μαυρίδης και οι συνεργάτες του με αποτέλεσμα να παραμείνουν  στα κρατητήρια του αεροδρομίου. Η ελληνική πρεσβεία από την πρώτη στιγμή έκανε όλες τις απαραίτητες προσπάθειες προκειμένουν να αφεθούν ελεύθροι και να λήξει αίσια και γρήγορα η περιπέτειά τους. Ο παρουσιαστής και η ομάδα του είναι καλά στην υγεία τους και μάλιστα επικοινώνησαν με τους δικούς τους λέγοντάς τους πως είναι καλά!

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, από το Open ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες του, κρατούνται όντως στο αεροδρόμιο γιατί υπήρξε πρόβλημα καθώς δεν συμπληρώθηκαν σωστά τα έντυπα διαμονής. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν συνελήφθησαν αλλά είναι υπό κράτηση. Αυτό που μένει τώρα είναι να δούμε αν θα διευθετηθεί το θέμα για να συνεχίσουν το ταξίδι τους ή αν θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

 

Ωστόσο, όπως μετέδωσε ο Φρίξος Δρακοντίδης στο Πρωινό, έγινε και νέο επεισόδιο χθες το βράδυ. Ενώ οι μεξικανικές αρχές έδωσαν εντολή να απελαθούν και οι τέσσερις και να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Φρανκφούρτη και από εκεί στην Αθήνα, όταν ανέβηκαν στο αεροπλάνο δημιουργήθηκε ένα επεισόδιο. Ο πιλότος του αεροσκάφους έδωσε εντολή να κατέβουν και οι 4 από το αεροπλάνο, όπου τους παρέλαβε η αστυνομία και τους μετέφερε πάλι στα κρατητήρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τους έχει διαμηνυθεί ότι αν δεν φύγουν σήμερα οικειοθελώς από το Μεξικό, θα αναγκαστούν να τους συλλάβουν, να τους περάσουν χειροπέδες και να τους συνοδεύσει αστυνομικός σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, προκειμένου να τους παραδώσουν στις ελληνικές αρχές.

Η ελληνική πρεσβεία από την πρώτη στιγμή έκανε όλες τις απαραίτητες προσπάθειες προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι και -αρχικά- να συνεχίσουν το ταξίδι τους στο Μεξικό. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και αναμένεται η αναχώρησή τους απόψε το βράδυ από το Μεξικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας