Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η μητέρα του Βλαδίμηρου Νικόλα μίλησε για την τραγική τους ιστορία

  11/09/2020 10:02
Η μητέρα του Βλαδίμηρου Νικόλα μίλησε για την τραγική τους ιστορία

Η μητέρα του Βλαδίμηρου Νικόλα μίλησε για την τραγική τους ιστορία

  11/09/2020 10:02
 
 

Ο Βλαδίμηρος Νικόλα από την Κύπρο εξομολογήθηκε στον #BigBrotherGR ότι βίωσε ενδοοικογενειακή βία από τον πατέρα του και την δολοφονία του αδερφού του 

Ο Βλαδίμηρος Νικόλα από την Κύπρο είναι ο νεοεισερχόμενος παίκτης, στο σπίτι του Big Brother, ο οποίος βίωσε κατά την παιδική του ηλικία, ενδοοικογενειακή βία από τον πατέρα του, και όπως είπε δεν έχει καλές αναμνήσεις από εκείνον.

Μάλιστα στο επεισόδιο της Τετάρτης ο νεαρός από την Κύπρο εξομολογήθηκε την τραγική ιστορία της οικογένειάς του, όταν σε μια συζήτηση με τη Ραϊσα αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός δολοφόνησαν τον αδελφό του, με τον οποίο είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η μητέρα του ήταν εκείνη που τον στήριζε και τον μεγάλωσε με κόπο και μόχθο, για να του προσφέρει τα απαραίτητα.

Το Tlife εντόπισε τη μητέρα του Βλαδίμηρου και μίλησε μαζί της για όλα όσα βίωσε ο γιος της.

Η μητέρα του, η κυρία Μαρίνα, μιλώντας για τα παιδικά χρόνια του γιου της αποκάλυψε πως αντιμετώπισε δυσκολίες, για να μεγαλώσει το γιο της και η σχέση με τον πατέρα του παιδιού της, όπως λέει, δεν ήταν καλή. Εκείνος όπως αναφέρει η μητέρα του Βλαδίμηρου ασκούσε βία, λεκτική και ψυχολογική τόσο στην ίδια, όπως υποστηρίζει, αλλά και στο ίδιο του, το  παιδί…

”Ναι είχαμε δυσκολίες. Κατά την διάρκεια του γάμου με τον πατέρα του Βλαδίμηρου, ο άνθρωπος άλλαξε και εγώ είδα ότι κάποια πράγματα που ήξερα από την αρχή, δεν είναι αυτό, το οποίο θα ήθελα να είναι παράδειγμα για το γιο μου. Ο πατέρας του δεν πάλεψε, για να έχουμε ένα σπίτι, ένα διαμέρισμα. Είχαμε ένα χώρο που ζούσαμε σε ένα εστιατόριο που άνοιξε, δουλεύαμε με το παιδί χωρίς διακοπές και μεγάλωσε ο γιος μου, εκεί. Ο πατέρας του, συνεχώς έκανε επίθεση στο Βλαδίμηρο, ο οποίος είναι το αδύνατο σημείο μου, για να βλάψει εμένα… Τον προσέβαλλε συνεχώς και το παιδί έκλαιγε, εγώ καθόμουν δίπλα του, εγώ γινόμουν η ψυχολόγος για το παιδί μου…. Εμένα μόνο ψυχολογικά με κακοποιούσε, γιατί σωματικά ήξερε ότι ο πατέρας του  μπορεί να πάει φυλακή και δεν το ήθελε αυτό”.

Ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος για τη ζωή του Κύπριου παίκτη του Big Brother, όπως τονίζει η μητέρα του, μιλώντας στο Tlife ήταν η περίοδος που έπεσε θύμα δολοφονίας, ο μεγάλος αδελφός του. Ο αδελφός του προέρχονταν από τον προηγούμενο γάμο του πατέρα, ήταν περίπου 45 ετών και έχασε τη ζωή του, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν βόμβα στο αυτοκίνητο του. “Πήγαμε στη κηδεία μαζί με τον Βλαδίμηρο, ο γιος μου ένιωσε ανασφάλεια να βλέπει όλο αυτό…Ήταν 10 χρονών τότε”.

Η τραυματική εμπειρία που βίωσε ο 10χρονος, τότε, Βλαδίμηρος, λόγω της δολοφονίας του αδελφού του προκάλεσε μεγάλη στεναχώρια, όπως αναφέρει και η μητέρα του, ενώ στον ύπνο του, συχνά έβλεπε εφιάλτες, λόγω του τρόμου που ένιωθε! Σε όλη αυτή τη δοκιμασία η κυρία Μαρίνα, παρά τις δυσκολίες, με τα οικονομικά προβλήματα που περνούσαν,  στάθηκε βράχος για να στηρίξει το παιδί της, τόσο ηθικά, όσο και ψυχολογικά.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας