Ο κορωνοϊός δε λογαριάζει «Βράχους»! Χτύπησε σε όλη την οικογένεια του Dwayne Johnson

 
 
«Μακάρι να είχα βρεθεί μόνο εγώ θετικός στον κορωνοϊό, αλλά κόλλησε όλη η οικογένειά μου κι αυτό πραγματικά ήταν σαν μια κλωτσιά στην κοιλιά...»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο 48χρονος ηθοποιός μοιράστηκε την είδηση με τους διαδικτυακούς του ακολούθους στο Instagram και αποκάλυψε πως τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του, Λόρεν Χάσιαν, αλλά και οι δύο κόρες τους, η 4χρονη Γιασμίν και η 2χρονη Τιάνα, νόσησαν από ον ιό, αλλά το ξεπέρασαν. Ο «The Rock» ανέφερε πως εκείνος και η σύζυγός του πέρασαν δύσκολα, ενώ οι κόρες τους νόσησαν πιο ήπια. Ευτυχώς, τώρα όλοι αισθάνονται καλύτερα.

 

«Ήθελα να σας δώσω μια μικρή χρήσιμη ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στην ζωή μου τις τελευταίες δυόμισι με τρεις εβδομάδες. Η ενημέρωση λοιπόν, είναι: Η σύζυγός μου Λόρεν και τα δύο κοριτσάκια μου κι εγώ, όλοι βρεθήκαμε θετικοί στον κορωνοϊό. Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που περάσαμε ως οικογένεια.

Θα μπορούσα να σας πω ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που υπομείναμε ως οικογένεια, αλλά και εγώ προσωπικά. Κι έχω περάσει πολλές δυσκολίες στην ζωή μου στο παρελθόν. Το να βρίσκεσαι όμως θετικός στον κορονοϊό είναι κάτι πολύ διαφορετικό από το να ξεπερνάς μερικούς δυσάρεστους τραυματισμούς ή να σπας μέρη του σώματός σου, κάτι που μου έχει συμβεί μερικές φορές» είπε, μεταξύ άλλων, ο Ντουέιν Τζόνσον.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε παράλληλα, πως ο ίδιος και η οικογένειά του κόλλησαν τον ιό από οικογενειακούς φίλους, που «είναι συντετριμμένοι που μετέδωσαν άθελά τους τον ιό».

 

Ο Ντουέιν Τζόνσον συνέχισε λέγοντας: «Μακάρι να είχα βρεθεί μόνο εγώ θετικός στον κορωνοϊό, αλλά κόλλησε όλη η οικογένειά μου κι αυτό πραγματικά ήταν σαν μια κλωτσιά στην κοιλιά. Αλλά με χαρά θέλω να σας πω πως είμαστε όλοι καλά τώρα. Έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο, είμαστε στην άλλη πλευρά. Δεν μπορούμε να κολλήσουμε πλέον άλλους και δόξα τω Θεώ, είμαστε υγιείς.

Μερικοί από τους καλύτερους μας φίλους έχασαν τους γονείς τους, τα αγαπημένα τους πρόσωπα, από αυτόν τον ιό που είναι απίστευτα ανελέητος και ύπουλος. Τα μωρά μας, η Τζάζι και η Τια είχαν λίγο πονόλαιμο τις πρώτες δύο ημέρες, αλλά εκτός από αυτό ανάρρωσαν και όπως είναι λογικά είναι πλέον δύο χαρούμενα παιδιά που τρέχουν και παίζουν».

 

Τέλος ο ηθοποιός προέτρεψε τους θαυμαστές του να επιδείξουν μεγάλη προσοχή και να φορούν τη μάσκα τους.

«Αν έχετε οικογένεια και φίλους στο σπίτι σας, να προσέχετε. Μην απογοητεύεστε, ενισχύστε την ανοσία σας με αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, τέτοια πράγματα. Το άλλο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να φοράς την μάσκα σου, είμαστε σε καραντίνα εδώ και μήνες, φοράμε τις μάσκες μας κάθε μέρα. Φορέστε την μάσκα σας. Είναι γεγονός και είναι το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνουμε. Και είναι η υπεύθυνη στάση» είπε, μεταξύ άλλων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
«Βόμβα» από στενό φίλο του Harry: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της Kate Middleton»
Ο άγριος τσακωμός Chiara Ferragni και Fedez στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους και η μετακόμιση
H Christina Applegate για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου»