Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Τζούλια Νόβα έκανε ήδη το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή

  26/08/2020 08:36
Η Τζούλια Νόβα έκανε ήδη το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή

Η Τζούλια Νόβα έκανε ήδη το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή

  26/08/2020 08:36
 
 
Παραδέχεται ότι υπάρχει νέος άνδρας στη ζωή της!
 

Η Τζούλια Νόβα, μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου, για πρώτη φορά παραδέχεται αποκλειστικά στην On Time ότι υπάρχει νέος άνδρας στη ζωή της. Συγκεκριμένα, η Τζούλια Νόβα λέει στη Σάσα Σταμάτη: «Στα προσωπικά μου υπάρχει ένα φλερτ, θα δείξει ο χρόνος αν θα εξελιχθεί σε σχέση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η sexy ξανθιά μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές θα αναζητήσει και το νέο της σπίτι. «Θα ξεκινήσω από Σεπτέμβρη να ψάχνω σπίτι στα βόρεια προάστια. Μ’ αρέσουν πολύ τα βόρεια. Είμαι σε μια περίοδο πολύ ήσυχη. Πήγα Ουκρανία, είδα τους δικούς μου, πήγα διακοπές Ολλανδία, Άμστερνταμ, Χάγη, Σλοβενία, Κέρκυρα. Επίσης Κεφαλονιά, Αίγινα, Παξούς. Πήγα παντού φέτος, το ευχαριστήθηκα. Τώρα είμαι στη Σαντορίνη με φίλους και περνάμε υπέροχα. Μετά λέμε μήπως πεταχτούμε καμιά Μύκονο. Θα δούμε», αναφέρει χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.

Όσον αφορά στις σχέσεις της με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου, η ίδια δηλώνει: «Με τον Γιάννη ευτυχώς πολύ καλύτερα. Πλέον, του έφυγε ο έντονος θυμός και οι έντονες εκρήξεις. Από ό,τι ξέρω πρέπει να έχει δεσμό, οπότε όλα καλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας