Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Τα συγκλονιστικά λόγια της γυναίκας του Γιάννη Πουλόπουλου

  26/08/2020 08:30
Τα συγκλονιστικά λόγια της γυναίκας του Γιάννη Πουλόπουλου

Τα συγκλονιστικά λόγια της γυναίκας του Γιάννη Πουλόπουλου

  26/08/2020 08:30
 
 
«Δεν μπορώ ακόμα να τον αποχαιρετίσω. Απλώς σκέφτομαι τη ζωή χωρίς αυτόν...» λέει συγκινημένη η Μπέττυ Κοκκινάκη Πουλοπούλου.
 

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έφυγε από τη ζωή και ο θάνατος του σκόρπισε θλίψη σε όλo τoν Ελληνισμό.

Συγκλονισμένη η σύζυγός του, Μπέττυ Κοκκινάκη Πουλοπούλου, μίλησε για την απώλεια του συζύγου της, στην εκπομπή Καλοκαίρι #not.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Τα λόγια της προκαλούν συγκίνηση…

«Δεν μπορώ ακόμα να τον αποχαιρετίσω. Απλώς σκέφτομαι τη ζωή χωρίς αυτόν, η ζωή χωρίς τον Γιάννη. Είναι δύσκολο. Είχε ταλαιπωρηθεί πολύ. Τυραννήθηκε με τα μάτια του, του έφερε κατάθλιψη και όταν ήρθαν κάποια άλλα θέματα στην υγεία του δεν είχε το κουράγιο να τα πολεμήσει. Έφυγε ήσυχα. Έφυγε λεβέντικα. Είχε μια αγνότητα μέσα του μια καλοσύνη. Ήταν ήσυχος, δεν έκανε ποτέ κακό στον άνθρωπο. Στον μόνο άνθρωπο που έκανε κακό ήταν στον εαυτό του. Ήταν ένας καλός άνθρωπος», ανέφερε με λυγμούς η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου.

Η κηδεία του Γιάννη Πουλόπουλου θα πραγματοποιηθεί, σήμερα, Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 18:00 το απόγευμα από το κοιμητήριο της Κηφισιάς. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ήταν άλλωστε Δημότης Εκάλης και κάτοικος Νέας Κηφισιάς τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης, η σύζυγος του Μπέτυ άνοιξε την «καρδιά» της στο LIVE NEWS στο Mega.

«Έτσι ξεκίνησε η ταλαιπωρία, από τα μάτια του. Όσο να ‘ναι κατέπεσε με τα μάτια του. Και ίσως ήρθαν κάποια άλλα προβλήματα στην υγεία που δεν μπορούσε να δώσει τόση σημασία». Πάνω από 35 χρόνια έμειναν μαζί αγαπημένοι, ο Γιάννης Πουλόπουλος με τη σύζυγό του. Μόνο ο θάνατος κατάφερε να τους χωρίσει.

«Είχε καταλάβει και… ίσως δεν ήθελε να αφήσει εμένα και την Άντα. Δεν ήθελε. Ήθελε να είναι μαζί μας. Ήταν δυνατός χαρακτήρας. Ήτανε… Μια χαρά τα πάλευε, μαζί με μένα, με την κόρη του, με την πεθερά του. Το παλεύαμε… Βλέπαμε και αυτόν τον κορονοϊό. Πάλευε».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος από μικρός πάλευε για το μεροκάματο. Όταν κατάφερε να ξεχωρίσει με τη φωνή του και να μπει στις καρδιές όλων των Ελλήνων, ανταπέδωσε αυτήν την αγάπη.

«Αγαπούσε τη χώρα του πολύ και όλους τους Έλληνες. Σας αγαπούσε πάρα μα πάρα πολύ. Δεν ήθελε ποτέ να σας απογοητεύσει, αυτό να το θυμόσαστε πάντα και να τον ακούτε και να τον αγαπάτε και σας ευχαριστώ για την αγάπη που του έχετε για αυτόν γιατί πραγματικά το ίδιο αισθανότανε για εσάς».

Με τον θάνατό του σβήνει η πιο ρομαντική εποχή του ελληνικού τραγουδιού και αφήνει πίσω του μια παρακαταθήκη με 40 χρόνια δισκογραφίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας