Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Καλέσαμε τη Μελίνα Ασλανίδου στην πρεμιέρα αλλά δεν ήθελε να έρθει…»

  16/07/2020 11:35
«Καλέσαμε τη Μελίνα Ασλανίδου στην πρεμιέρα αλλά δεν ήθελε να έρθει…»

«Καλέσαμε τη Μελίνα Ασλανίδου στην πρεμιέρα αλλά δεν ήθελε να έρθει…»

  16/07/2020 11:35
 
 
 
Ο Νίκος Χαρδαλιάς πήγε στον Ζαχαράτο για να δει… Χαρδαλιά: Οι δηλώσεις και οι αντιδράσεις του την ώρα της σάτιρας
 

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης στο θέατρο Άλσος, ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ο ίδιος ξεκίνησε την καλοκαιρινή, μουσικοθεατρική παράστασή του και είναι έτοιμος από εδώ και πέρα να χαρίσει γέλιο στους θεατές.

Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι καλέσανε την Μελίνα Ασλανίδου, αλλά εκείνη δεν ήθελε να πάει.

«Νομίζω την έχουν καλέσει αλλά δεν ήθελε να έρθει. Έτσι έμαθα. Το τηλέφωνό μου είναι ανοιχτό και η καρδιά μου είναι ανοιχτή. Σάτιρα κάνουμε, δεν έχουμε κάτι προσωπικό. . Η σάτιρα έχει μια υπερβολή, από αυτό το μεγεθύνεις για να έχει ενδιαφέρον. Δεν έχουμε απωθημένο με κανέναν», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως τον περασμένο Νοέμβριου δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση ανάμεσα στην Μελίνα Ασλανίδου και τον Τάκη Ζαχαράτο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κωμικός καυτηρίασε την εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου στο X-factor λέγοντας μάλιστα πως έχει προκαλέσει έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά.

 

Την υπόσχεσή που είχε δώσει στον Τάκη Ζαχαράτο τήρησε ο Νίκος Χαρδαλιάς και συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο θέατρο Άλσος.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έδωσε το «παρών» στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της παράστασης και γέλασε με την ψυχή του, ειδικά την ώρα που ο Τάκης Ζαχαράτος τον σατίριζε επί σκηνής.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς και η σύζυγός του κατά την έξοδό τους από το Άλσος δεν αρνήθηκαν μάλιστα να κάνουν δηλώσεις και στους δημοσιογράφους που τους περίμεναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας