Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Έμαθα από γειτόνισσα στα 12, ότι είμαι υιοθετημένη και με άσχημο τρόπο...»

  13/07/2020 13:21
«Έμαθα από γειτόνισσα στα 12, ότι είμαι υιοθετημένη και με άσχημο τρόπο...»

«Έμαθα από γειτόνισσα στα 12, ότι είμαι υιοθετημένη και με άσχημο τρόπο...»

  13/07/2020 13:21
 
 

Συγκλονίζει η Χρύσα Ρώπα: «Έπαθα σεισμό ψυχολογικά, δεν υπήρχε καμία κατανόηση» «Έβλεπα την αδελφή μου που ήμασταν δίδυμες, αλλά δεν καταλάβαινα»

Σε συνέντευξη που έδωσε η Χρύσα Ρώπα στην εκπομπή “Προσωπικά” και την Έλενα Κατρίτση, μίλησε ανοικτά για την υιοθεσία της, αλλά και τον άσχημο τρόπο με τον οποίο το έμαθε στα 12 της χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Χάλασε η ζωή μας όταν έμαθα πως είμαι υιοθετημένη.Ένιωσα ότι έζησα ένα ψέμα»

«Το τραύμα δεν οφείλεται στην υιοθεσία, οφείλεται στο ψέμα. Όταν ανακάλυψα ότι μου έκρυβαν την αλήθεια, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Οι γονείς μου με έδωσαν για υιοθεσία στον πρώτο ξάδελφο του πατέρα μου. Το έμαθα στα 12 μου χρόνια και μάλιστα με άσχημο τρόπο, απότομα. Στο δρόμο το έμαθα, όχι από τους ίδιους. Συνδιαλεγόταν η μαμά μου για ένα θέμα, γιατί ήμασταν καινούργιοι στην πολυκατοικία, και είχαν… ανάψει τα αίματα και έμπαινα εγώ μέσα και είπε η μαμά μου “Νίκο, το παιδί” και είπε αυτή αυτό που έπρεπε να πει.

Δεν μου εξήγησε κανείς, δεν δικαιολογήθηκε κανείς… Έπαθα “σεισμό” ψυχολογικά. Δεν υπήρχε καμία κατανόηση πάνω σε αυτό. Εγώ έπρεπε να είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έβλεπα την αδελφή μου που ήμασταν δίδυμες, αλλά δεν καταλάβαινα. Όταν το έμαθα, δεν πήγα στη βιολογική μου μητέρα να τη ρωτήσω γιατί με έδωσε γιατί ούτε αυτοί με διεκδίκησαν ποτέ. Είχαν μια περίεργη περηφάνια, δεν θα ζητούσαν πίσω το παιδί που έδωσαν», είπε η Χρύσα Ρώπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας