Δευτέρα, 17 Μαΐου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αυτός είναι ο νέος άντρας στο πλευρό της Σπυροπούλου

  12/07/2020 12:21
Αυτός είναι ο νέος άντρας στο πλευρό της Σπυροπούλου

Αυτός είναι ο νέος άντρας στο πλευρό της Σπυροπούλου

  12/07/2020 12:21
 
 
 
Στην καλύτερη της φάση φαίνεται πως είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!
 

Η καραντίνα λόγω της πανδημίας μόνο καλό της έκανε αφού και άλλαξε ολοκληρωτικά την εικόνα της καθώς έχασε αρκετά από τα περιττά κιλά που την ταλαιπωρούσαν, ενώ φαίνεται πως την έχει ανανεώσει κι ένας νέος έρωτας που έχει μπει στη ζωή της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της espresso η Κωνσταντίνα μετά το τέλος του J2US από το οποίο αποχώρησε πρόσφατα, άρχισε να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην προσωπική της ζωή και να βγαίνει να γνωστό επιχειρηματία.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της Δήμητρας Αλεξανδράκη, Δημήτρη Μηλιώνη.

Όπως αναφέρει η espresso, το ειδύλλιο της είναι «φρέσκο» και παρά το γεγονός ότι γνωρίζονται χρόνια, οι σχέσεις τους έγιναν πιο στενές όταν εκείνος χώρισε.

Το αν ισχύει ή όχι ο χρόνος θα δείξει!

 

Στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λίγο μετά το φινάλε του J2US. Η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στην επιστροφή… στον τόπο του εγκλήματος, όπως η ίδια χαρακτήρισε, όσο και στα δημοσιεύματα που την θέλουν να βρίσκεται σε μια νέα σχέση.

Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα κρατήσω τη στάση που κρατάω τα τελευταία αρκετά χρόνια για την προσωπική μου ζωή και αυτή έχει να κάνει με το εξής. Τα εν οίκω μη εν δήμω! Οπότε δεν υπάρχει κάτι να πω».

«Ο χρόνος πάντοτε είναι αυτός που δείχνει. Τι ισχύει και τι όχι» συμπλήρωσε με χαμόγελο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όσον αφορά, επίσης, το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, η παρουσιάστρια απάντησε πως «αν δεν υπογράψω κάτι, να το ‘χω να το βλέπω, δύσκολα μιλάω για αυτό. Στην παρούσα φάση δεν έχω κάτι να επικοινωνήσω. Ειδικά σε περίοδο εκλείψεων οπότε όχι».

Παράλληλα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε τέλος στην «κόντρα» με την Χριστίνα Παππά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας