Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Έχω εικόνες από τη στιγμή που μου έκοβαν το πόδι»

  05/07/2020 09:24
«Έχω εικόνες από τη στιγμή που μου έκοβαν το πόδι»

«Έχω εικόνες από τη στιγμή που μου έκοβαν το πόδι»

  05/07/2020 09:24
 
Ο Ετεοκλής Παύλου, και η Ελένη Χατζίδου στο Dot, μίλησαν για την περιπέτεια που οδηγήθηκε στον ακρωτηριασμό του ποδιού του. «Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος»
 
 
Ο Ετεοκλής Παύλου, ο ο οποίος ήταν καλεσμένος με τη γυναίκα του Ελένη Χατζίδου στο Dot, μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε και οδηγήθηκε στον ακρωτηριασμό του ποδιού του.

Συγκεκριμένα είπε ο Ετεοκλής Παύλου:«Δούλευα υποδοχή σε ένα βραδινό μαγαζί. Στα 23 με πυροβόλησαν. Τη στιγμή εκείνη ένιωσα έντονο πόνο γιατί η σφαίρα πέρασε όλα τα ζωτικά μου όργανα. Έκανα πολλά χειρουργεία μεγάλου ρίσκου. Ένιωσα ότι πεθαίνω, ότι ξεψυχάω. Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος.»!

Και πρόσθεσε: «Η κουβέντα που είπα μέσα μου ήταν “όχι ρε φίλε, πέθανα”. Μου έχει μείνει χαραγμένη αυτή η έκφραση. Ήμουν σε τεχνητό κώμα για ένα μήνα. Η μητέρα μου έμαθε στις ειδήσεις ότι πυροβολήθηκα. Όταν μπόρεσα να μιλήσω είπα δώστε μου δύο πατερίτσες να φύγω. Το πόδι μου ακρωτηριάστηκε όσο ήμουν σε κώμα.»!

Και συγκινεί με τα λόγια του: «Έχω εικόνες από τη στιγμή που μου έκοβαν το πόδι. Όταν είσαι σε τεχνητό κώμα αποκολλείται κάτι μεγάλο από το σώμα σου, πολλές φορές ο οργανισμός μπορεί να ανοίξει τα μάτια. Δεν ένιωθα πόνο, αλλά άνοιξα τα μάτια και το είδα. Μόνο και μόνο το συναίσθημα ότι πεθαίνεις είναι κάτι που το κουβαλάς για πάντα μέσα σου είναι πολύ τρομακτικό»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας