Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η ανατριχιαστική περιγραφή του Σχοινά για το 12λεπτο της ληστείας...

  05/06/2020 11:34
Η ανατριχιαστική περιγραφή του Σχοινά για το 12λεπτο της ληστείας...

Η ανατριχιαστική περιγραφή του Σχοινά για το 12λεπτο της ληστείας...

  05/06/2020 11:34
 
 
To After Dark και ο Θέμης Γεωργαντάς επιστρέφουν στον ΣΚΑΪ με νέα επεισόδια την Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 00.30. «Μας δέσανε, μας κάνανε, μας ράνανε!»
 

Καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή μετά την καραντίνα είναι ο τραγουδιστής Διονύσης Σχοινάς, που, για πρώτη φορά, αναφέρεται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στη ληστεία που έγινε στο σπίτι του τον περασμένο Ιανουάριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε πρώτη φορά για την ληστεία όταν τέσσερις ένοπλοι μπούκαραν στο σπίτι του! Ο τραγουδιστής τόνισε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο δωδεκάλεπτο της ζωής μας, γιατί δώδεκα λεπτά κράτησε.

Το πακέτο το πρώτο το έφαγε η Καίτη γιατί μόλις μπήκε στο σπίτι και πήγε να κλείσει την πόρτα, η γκαραζόπορτα, μπήκαν τα τέσσερα άτομα με τα όπλα και της είπαν «ανέβασέ μας πάνω».

Ήταν και ο Δημήτρης (ο γιος) και εγώ. Ο Δημήτρης κοιμόταν, εγώ ξύπνησα. Μετά το παιδί άκουσε τη φασαρία και ξύπνησε… και μετά τα άλλα δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω.

Μας δέσανε, μας κάνανε, μας ράνανε! Με χτυπήσανε λίγο για να με φοβίσουνε, αλλά σε όλη αυτή τη φάση μας σεβαστήκανε κιόλας γιατί θα μπορούσε να είναι χειρότερα τα πράγματα.

Η Καίτη τους μίλησε πάρα πολύ ωραία, τους είπε «για να το κάνατε αυτό πρέπει να πει ότι είχατε ανάγκη. Ο Δημήτρης το έβλεπε όλο αυτό και είχε για δώδεκα λεπτά συνέχεια το κεφάλι του κάτω. Πήγανε να μας δέσουνε, αλλά δεν μας δέσανε και τους είπα «σας παρακαλώ μη μας δέσετε, θα σας «φτιάξω» και μας σεβαστήκανε και δεν μας δέσανε»»!

Δείτε ένα απόσπασμα από την ανατριχιαστική περιγραφή του Διονύση Σχοινά για το 12λεπτο της ληστείας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ;

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας