Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αδιανόητο! Ανάγκασαν με τα σχόλια τους, την Ελένη Χατζίδου να απαντήσει...

  02/06/2020 09:39
Αδιανόητο! Ανάγκασαν με τα σχόλια τους, την Ελένη Χατζίδου να απαντήσει...

Αδιανόητο! Ανάγκασαν με τα σχόλια τους, την Ελένη Χατζίδου να απαντήσει...

  02/06/2020 09:39
 

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι και ο ερχομός της κόρης του εκτίναξε την ευτυχία τους ακόμα πιο ψηλά! Τελευταία τους απολαμβάνουμε μαζί στο #J2US, εκείνη ως δασκάλα και εκείνον ως… μαθητή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Χθες βράδυ, όμως, η Ελένη μοιράστηκε μαζί μας κάποιες σκέψεις της για τις αντιδράσεις του κόσμου για τη συμμετοχή τους στο show οι οποίες ήταν θετικές αλλά μερικές από αυτές ιδιαίτερα αρνητικές και αφορούσαν τον Ετεοκλή.

Η τραγουδίστρια, απάντησε σε όλους όσους μίλησαν αρνητικά κάνοντας λόγο μάλιστα για το θέμα με το πόδι του Ετεοκλή!

Η Ελένη έγραψε: «Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας… Πέρα από ψηφοφορίες λοιπόν κ ερμηνείες,που φυσικά μας ενδιαφέρουν πολύ κ τα δυο αλλά πραγματικά το ταξίδι είναι υπέροχο κ είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε φτάσει ακόμα κ ως εδώ,μας έχει στείλει μηνύματα πολύς κόσμος… «Σπουδαία στάση ζωής» «τυχερή που είσαι Ελένη» «από σήμερα βλέπω τα πράγματα με διαφορετική μάτια». Ακόμα και μια φίλη μου μου έστειλε «Ελένη όλα αυτά που είπε ο άντρας σου με βάλανε σε σκέψεις… από σήμερα θα είμαι ένας διαφορετικός άνθρωπος» Χαιρόμαστε πολύ, απίστευτα πολύ».

Και συνέχισε: «Είδαμε όμως και σχόλια αρνητικά… ναι πάντα υπάρχουν αυτά και φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να πάψουν, ούτε θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε γνώμη σε κάποιους. Ακούσαμε τα εξής «εκμεταλλεύονται την αναπηρία του Ετεοκλή για ψήφους». «Κάνουν ριάλιτι» «θέλετε να σας λυπηθούμε;» Ένα θα πω πραγματικά με αγάπη: Ο Ετεοκλής δεν παίρνει επίδομα αναπηρίας… ο Ετεοκλής ΔΕΝ ήθελε να τον λυπηθεί ούτε η επιτροπή που θα έπρεπε να του το δώσει και όταν ήρθε η ώρα να τους συναντήσει έβαλε τα καλά του και πήγε ενώ τον συμβούλευαν  «μην πας έτσι, δείξε ότι πείνας, ότι υποφέρεις, για να μπορέσεις να το πάρεις!». «Έδωσα τέτοιο αγώνα για να σταθώ στα πόδια μου και  θα σέρνομαι για να με λυπηθούν; Να μην το πάρω ποτέ!!!». Και φυσικά δεν το πήρε… Και έχω πολλές ιστορίες αξιοπρέπειας του άντρα μου-του ήρωα μου-του δασκάλου μου, Απλά ήθελα να δώσω ένα παράδειγμα… Απ’ όλη αυτή την ιστορία κρατήστε την τελευταία φράση του «όταν σας συμβαίνει κάτι άσχημο στη ζωή σας δώστε αγάπη και βοηθήστε ανθρώπους που ίσως να μην έχουν τη δύναμη να σταθούν μόνοι τους στα πόδια τους. Μόνο έτσι θα νιώσετε πλήρεις και ολοκληρωμένοι.» Κάθε μέρα προσπαθώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος ακολουθώντας τη στάση ζωής του. Σ’ ευχαριστώ Ετεοκλή, ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που σκέφτονται έτσι και κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας