Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Το μήνυμά της Ζέτας Δούκα μετά τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση

  29/05/2020 10:19
Το μήνυμά της Ζέτας Δούκα μετά τη σοβαρή  χειρουργική επέμβαση

Το μήνυμά της Ζέτας Δούκα μετά τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση

  29/05/2020 10:19
 
 

Μόλις χθες και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού, η Ζέτα Δούκα γνωστοποίησε στον κόσμο τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως μετά από έναν έλεγχο ρουτίνας που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα, υπεβλήθη σε μια χειρουργική επέμβαση.

Μια ημέρα μετά, η Ζέτα Δούκα, έχοντας λάβει δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης, θέλησε να στείλει ακόμη ένα δυνατό μήνυμα σε όλους, ώστε να τους ευχαριστήσει και να δηλώσει πως η πρόληψη σώζει ζωές: «Σας ευχαριστώ όλους, φίλους, γνωστούς κι αγνώστους για τα μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης που μου στέλνετε από χθες. Με συγκινείτε και ταυτόχρονα μου αποδεικνύετε πόσο σημαντικό είναι να μοιραζόμαστε αυτά που μας απασχολούν, προκειμένου να παρακινούμε και άλλους ανθρώπους να σκεφτούν, να παραδειγματιστούν και εν τέλει να κάνουν ή να βελτιώσουν κάτι που μπορεί να τους αλλάξει ή ακόμη και να τους σώσει τη ζωή…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έπρεπε να αφαιρέσω κάτι που ούτε φανταζόμουν ότι υπάρχει…»

Για μένα αυτός είναι ο κυριότερος λόγος ύπαρξης των μέσω κοινωνικής δικτύωσης! Η προβολή όμορφων αλλά και δύσκολων στιγμών της ζωής μας, που μας φέρνουν πιο κοντά, ανθρώπινα και ουσιαστικά. Η καραντίνας μας έδειξε πολλά, ελπίζω να μη πετάξουμε στα σκουπίδια τα πιο σημαντικά.

Όσο για τη σημασία της πρόληψης, σας έχω μιλήσει πολλές φορές. Μην αφήνετε στη τύχη την υγεία και τον εαυτό σας!» έγραψε μεταξύ άλλων, η Ζέτα Δούκα στα Instagram Stories της.

 
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας