Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Αισθάνομαι καλύτερα, από πριν παρθούν τα μέτρα, επειδή μένω με τη μητέρα μου»

  09/04/2020 11:21
«Αισθάνομαι καλύτερα, από πριν παρθούν τα μέτρα, επειδή μένω με τη μητέρα μου»

«Αισθάνομαι καλύτερα, από πριν παρθούν τα μέτρα, επειδή μένω με τη μητέρα μου»

  09/04/2020 11:21
 
 
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη περιέγραψε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Εξελίξεις Live» πώς διαχειρίζεται την κατάσταση λόγω του κορωνοϊού.
 

Εξομολογήθηκε, λοιπόν, ότι εδώ και 20 μέρες είναι κλεισμένη στο σπίτι, ακολουθώντας τις οδηγίες του Σωτήρη Τσιόδρα.

«Αυτές τις 2 μέρες αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Καλύτερα απ’ ότι αισθανόμουν πριν παρθούν τα μέτρα. Τότε υπήρχε πολύς φόβος. Τώρα αισθάνομαι ότι είμαστε σε έναν δρόμο που οδηγεί στην αποκλιμάκωση όλης αυτής της ιστορίας… Αισθάνομαι πιο ασφαλείς με την εξέλιξη που έχουμε στην Ελλάδα. Με τους λίγους θανάτους και τα λιγότερα κρούσματα, και με τον τρόπο που γίνεται η ενημέρωση», είπε για αρχή.

Ακόμη, η σπουδαία ερμηνεύτρια πέρασε το δικό της μήνυμα και ήταν ξεκάθαρη: «Να κάτσουμε σπίτι! Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε υπάκουοι».

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη αναφέρθηκε και στην ανησυχία της για τη μητέρα της, λέγοντας: «Επειδή μένω με τη μητέρα μου έχω μεγαλύτερο άγχος. Αυτό είναι αλήθεια. Περιορίζω τις εξόδους μου και κάνω μόνο τα απαραίτητα. Ακολουθώ τις ανακοινώσεις του κράτους».

Τέλος, αναφέρθηκε στη δημιουργικότητα των τραγουδιστών, συνθετών και στιχουργών υπό μια τέτοια συγκυρία, εκφράζοντας τις αμφιβολίες της, ενώ ακόμη μίλησε για το καλοκαίρι που έρχεται και πώς θα διαμορφωθούν τα δρώμενα.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα…

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας