Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Αναγκάστηκα να κλειστώ στο σπίτι, όντας μεταμοσχευμένος!»

  06/04/2020 09:59
«Αναγκάστηκα να κλειστώ στο σπίτι, όντας μεταμοσχευμένος!»

«Αναγκάστηκα να κλειστώ στο σπίτι, όντας μεταμοσχευμένος!»

  06/04/2020 09:59

Το συγκινητικό βίντεο του Σταύρου Κυπριανού μέσα από το νοσοκομείο και τα αισθήματα του την εποχή του κορωνοϊού, όντας σε βαριά καραντίνα λόγω υγείας!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τη στιγμή που όλοι δημοσιογράφοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για να καλύψουν τα πρωτόγνωρα γεγονότα της καραντίνας λόγω κορωνοϊού και τις εξελίξεις ο Σταύρος Κυπριανού από παρουσιαστής και δημοσιογράφος της πρώτης γραμμής, αναγκάστηκε να κλειστεί στο σπίτι του.
 
Όντας ο ίδιος μεταμοσχευμένος, εξ’ορισμού ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, αναγκάζοντας τον να κλειστεί σε βαριά καραντίνα για να προστατεύσει τον εαυτό του.
 
Δείτε το βίντεο που μοιράστηκε και τα όσα νιώθει:
 
Αναγκάστηκα να αφήσω την καθημερινότητα μου και να κλειστώ στο σπίτι γιατί όντας μεταμοσχευμένος ανήκω στις ευπαθείς ομάδες!
Μπορεί οι συνθήκες να μην μου επιτρέπουν επί του παρόντος να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης όμως μένοντας πιστός στο λειτούργημα που τάχθηκα να υπηρετήσω πήρα την απόφαση να μοιραστώ μαζί σας κάποια ηχηρά μηνύματα από ανθρώπους που παλεύουν για όλους εμάς, που αγωνιούν για την επόμενη μέρα αλλά και που αισιοδοξούν πως αν συμπεριφερθούμε υπεύθυνα θα τα καταφέρουμε!
Ευχαριστώ τον διευθυντή της ΜΕθ του ΓΝΛ Δρ Λάκη Παλάζη, την κλινική εκπαιδεύτρια της ΜΕΘ Maria Foka για την συνεργασία, την MariaNektaria Gabriel για το μοντάζ και όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια!
#μαζι_θα_τα_καταφερουμε #μένουμε_σπίτι #cyprus #greece
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αναγκάστηκα να αφήσω την καθημερινότητα μου και να κλειστώ στο σπίτι γιατί όντας μεταμοσχευμένος ανήκω στις ευπαθείς ομάδες! Μπορεί οι συνθήκες να μην μου επιτρέπουν επι του παρόντος να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης όμως μένοντας πιστός στο λειτούργημα που τάχθηκα να υπηρετήσω πήρα την απόφαση να μοιραστώ μαζί σας κάποια ηχηρά μηνύματα από ανθρώπους που παλεύουν για όλους εμάς, που αγωνιούν για την επόμενη μέρα αλλά και που αισιοδοξούν πως αν συμπεριφερθούμε υπεύθυνα θα τα καταφέρουμε! Ευχαριστώ τον διευθυντή της ΜΕθ του ΓΝΛ Δρ Λάκη Παλάζη, την κλινική εκπαιδεύτρια της ΜΕΘ Maria Foka για την συνεργασία, την MariaNektaria Gabriel για το μοντάζ και όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια! #μαζι_θα_τα_καταφερουμε #μένουμε_σπίτι #cyprus #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stavros (@stavros_kyp) στις 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ;

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας