Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κύπριος επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης! Η αποκάλυψη του

  25/03/2020 12:37
Θετικός στον κορωνοϊό ο Κύπριος επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης! Η αποκάλυψη του

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κύπριος επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης! Η αποκάλυψη του

  25/03/2020 12:37
 
 
Ένα ακόμη «θύμα» του ιού, ο Κύπριος επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς «πάλεψε» με τον κορωνοϊό και βγήκε νικητής. 
 

Ο ίδιος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram περιέγραψε τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκε κάνοντας γνωστή την κατάσταση της υγείας του.

Θυμίζουμε πως ο Μίλτος Καμπουρίδης και η Μαρίνα Βαρνίκου είναι οι κουμπάροι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη, οι οποίοι επίσης διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό.

«Σήμερα έλαβα τα πολυαναμενόμενα νέα πως είμαι ελεύθερος από τον Covid-19. Πάλεψα με τον ιό για 14 ημέρες. Σε αυτές τις δύο εβδομάδες είχα ασταμάτητο πυρετό και τα συνηθισμένα συμπτώματα. Από τη στιγμή που τα συμπτώματα σταμάτησαν, περίμενα άλλες δέκα ημέρες για να λάβω το αρνητικό αποτέλεσμα. Οπότε στο σύνολο, πάλεψα τον ιό για 24 ημέρες.

Ήταν μια δυσάρεστη, αλλά πολύ εκπαιδευτική εμπειρία. Έμαθα πως αυτή η αρρώστια επηρεάζει το ανθρώπινο σώμα και πώς πρέπει να αντιμετωπίζεται… Επιβεβαίωσα ότι μπορώ να βασιστώ στην οικογένειά μου, στην ομάδα μου και τους φίλους μου. Πιο σημαντικό, όμως, θυμήθηκα ότι δεν πρέπει να παίρνουμε τίποτα στη ζωή, ως δεδομένο και πως αυτό που έχει σημασία είναι πως ανταποκρινόμαστε στις απρόβλεπτες δοκιμασίες. Ευχαριστώ όλους όσους μου παρείχαν ψυχολογική βοήθεια αλλά και υποστήριξη, σε όλο αυτό το διάστημα της απομόνωσης.

Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό… Μείνετε προστατευμένοι, να είστε ευγνώμονες για το ιατρικό προσωπικό και τις αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν να αντιμετωπίσουν την πανδημία. Να παραμείνετε δημιουργικοί, να κάνετε σχέδια για τις μέρες που έρχονται μετά την καραντίνα. Όποιος δίνει μάχη με τον ιό και θέλει τη συμβουλή μου, να νιώσει ελεύθερος να επικοινωνήσει μαζί μου. Μίλτος», έγραψε ο ίδιος στέλνοντας παράλληλα το πιο αισιόδοξο μήνυμα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας