Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ελένη Ράντου μετά από 9 μέρες καραντίνα: «Μέτρησα ένα ένα τα κρούσματα και τις απώλειες»

  17/03/2020 11:50
Ελένη Ράντου μετά από 9 μέρες καραντίνα: «Μέτρησα ένα ένα τα κρούσματα και τις απώλειες»

Ελένη Ράντου μετά από 9 μέρες καραντίνα: «Μέτρησα ένα ένα τα κρούσματα και τις απώλειες»

  17/03/2020 11:50
 

Σήμερα συμπληρώνει τη 10η μέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η καθημερινότητα της Ελένης Ράντου μοιάζει με την καθημερινότητα όλων μας αλλά και των συνανθρώπων μας σε όλο τον κόσμο που παλεύουν με την πανδημία. Η ηθοποιός βρίσκεται σήμερα για 10η ημέρα στο σπίτι της, σε καραντίνα. Η ίδια παρακολουθεί τις εξελίξεις μέσα από τα social media από όπου μοιράζεται και κάποιες από τις σκέψεις της.

“Μετά τη ματαίωση όλων των επαγγελματικών υποχρεώσεων το πρώτο που αισθάνεσαι είναι αμηχανία πώς να διαχειριστείς την απώλεια στόχου και να αλλάξεις πρόγραμμα και συνήθειες από τη μια στην άλλη. Χώθηκα μέσα στα δελτία ειδήσεων και μέτρησα ένα ένα τα κρούσματα και τις απώλειες. Φοβήθηκα και πανικοβλήθηκα παρά τις σαφείς οδηγίες να μην το πάθω. Μπερδεύτηκα άλλο τόσο με τις αντιφατικές πληροφορίες” γράφει η Ελένη Ράντου σε χθεσινή της ανάρτηση στο facebook.

Κι αφού διάβασε 3-4 βιβλία, είδες 5-6 σειρές αποφάσισε να κλείσει την τηλεόραση που της προκαλεί άγχος και άνοιξε το ραδιόφωνο.”Το χιούμορ που μας απέμεινε παλεύει να ξορκίσει το κακό μέσα από βιντεάκια που στέλνουμε ο ένας στον άλλο” λέει στη συνέχεια. “Θυμήθηκα σενάρια επιστημονικής φαντασίας κι ένοιωσα σα να παίζω να παίζω σε μια παρόμοια ταινία, σκέφτηκα πως η έννοια της εξέλιξης γελοιοποιήθηκε εύκολα από έναν ιο της γρίπης, πως το 2020 ξαναγυρίσαμε πάλι στις σπηλιές.”

“Χάρηκα που τώρα έχουμε κοινό εχθρό, έχουμε βάλει τις υπόλοιπες έχθρες μας σε προσωρινή καραντίνα” σημείωσε κλείνοντας το κείμενό της ότι νιώθει ευγνωμοσύνη που έχει δίπλα της την οικογένειά της υγιή και όρθια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας