Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε εξετάσεις για κορωνοϊό! Αυτά είναι τα αποτελέσματα

  16/03/2020 13:43
 Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε εξετάσεις για κορωνοϊό! Αυτά είναι τα αποτελέσματα

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε εξετάσεις για κορωνοϊό! Αυτά είναι τα αποτελέσματα

  16/03/2020 13:43
 
 

Περίεργα συμπτώματα είχε ο Νίκος Κοκλώνης και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να κάνει τεστ για να δει αν είναι ή όχι θετικός στον κορωνοϊό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τελικά τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά, κάτι που ο ίδιος θέλησε να αποκαλύψει μέσα από ανάρτησή του στα instastories.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έκανα το τεστ για το αν είμαι θετική στο κορωνοϊό»

Θυμίζομε πως και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε περίεργα συμπτώματα και έκανε εξετάσεις για κορωνοϊό, ωστόσο τα αποτελέσματα βγήκαν επίσης αρνητικά.

Προκειμένου να ενημερώσει το κοινό του, ο Νίκος Κοκλώνης έγραψε στο Instagram:

«Τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά εγώ και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχουμε ευτυχώς τον ιό. Φυσικά η πρόληψη είναι ό, τι πιο σημαντικό.

Τακτικό πλύσιμο των χεριών με αλκοολούχο διάλυμα ή νερό με σαπούνι. Το πλύσιμο των χεριών με αλκοολούχο διάλυμα ή νερό με σαπούνι σκοτώνει τον ιό εάν βρίσκεται στα χέρια.

Διατηρήστε αποστάσεις, τουλάχιστον 1 μέτρου, από εσάς και τους άλλους ανθρώπους, ιδιαίτερα από ανθρώπους που βήχουν, φτερνίζονται ή έχουν πυρετό. Όταν κάποιος νοσεί από λοίμωξη του αναπνευστικού, όπως 2019-nCoV, βήχει ή φτερνίζεται και παράγει μικροσταγονίδια τα οποία περιέχουν τον ιό. Εάν είστε πολύ κοντά, μπορεί να εισπνεύσετε τον ιό.

Αποφύγετε να αγγίζετε τη μύτη, το στόμα και τα μάτια σας. Τα χέρια αγγίζουν πολλές επιφάνειες που μπορεί να είναι μολυσμένες με τον ιό. Εάν αγγίξετε τα μάτια, το στόμα ή τη μύτη σας, μπορεί να μεταφέρετε τον ιό από την επιφάνεια στον εαυτό σας.

Εάν έχετε πυρετό, βήχα ή δυσκολία στην αναπνοή, αναζητήστε άμεσα ιατρική βοήθεια.

Ενημερώστε τον θεράποντα ιατρό σας εάν έχετε ταξιδέψει στην Κίνα ή εάν έχετε έρθει σε επαφή με άτομα από την Κίνα ή με άτομα που έχουν επιστρέψει από πρόσφατο ταξίδι στην Κίνα, τα οποία παρουσιάζουν αναπνευστικά συμπτώματα.

Όποτε έχετε πυρετό, βήχα ή δυσκολία στην αναπνοή, είναι σημαντικό να αναζητήσετε ιατρική βοήθεια το συντομότερο δυνατό, καθώς μπορεί να πάσχετε από αναπνευστική λοίμωξη ή πιο σοβαρή νόσο. Η εμφάνιση αναπνευστικών συμπτωμάτων μαζί με πυρετό μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες και αναλόγως του ιστορικού ταξιδιού σας και των συνθηκών, ο 2019-nCoV μπορεί να είναι μία από αυτές».

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας