Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Είμαι δικομανής... Έχω καταγγείλει ακόμα και το αγαπημένο μου μπαρ»

  25/02/2020 14:10
«Είμαι δικομανής... Έχω καταγγείλει ακόμα και το αγαπημένο μου μπαρ»

«Είμαι δικομανής... Έχω καταγγείλει ακόμα και το αγαπημένο μου μπαρ»

  25/02/2020 14:10
 

Aποκάλυψε ότι στην αστυνομία ξέρουν ακόμα και το τηλέφωνό της εξαιτίας των πολλών καταγγελιών που έχει κάνει «Πήγαινα συνέχεια εκεί αλλά τα βράδια που ήθελα να κοιμηθώ έπαιρνα την αστυνομία να έρθει να τους κλείσει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Πιο χαλαρή από ποτέ η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ1 Σημείο Συνάντησης όπου δύο αναγνωρίσιμοι παίζουν ταυτόχρονα τον ρόλο του οικοδεσπότη αλλά και του συνεντευξιαζόμενου.

Έχοντας απέναντί της τον Δημήτρη Μοθωναίο αφέθηκε και αποκάλυψε πολλές πτυχές της προσωπικότητάς της ακόμα και της προσωπικής της ζωής.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει ένα πρόβλημα… Είναι δικομανής όπως χαρακτηριστικά είπε και αποκάλυψε την σχέση της με την αστυνομία την περίοδο που έμενε στην περιοχή του Ψυρρή:

«Είμαι δικομανής. Γενικά είμαι ο άνθρωπος που παίρνω την αστυνομία συχνά. Δεν έχω φτάσει ακόμα στο σημείο να πάρω για κάπνισμα σε δημόσιο χώρο. Έχω πάρει πολλές φορές για σκουπίδια, για θόρυβο… Έμενα στου Ψυρρή πριν τρία χρόνια και έπαιρνα συνέχεια την αστυνομία και έλεγα κάνουν φασαρία, πετάνε τα σκουπίδια, κάποιος παρενόχλησε ένα ζώο… Το πιο ακραίο πράγμα που έχω κάνει είναι ότι – ζητώ συγγνώμη αν με βλέπετε- απέναντι από το σπίτι μου ήταν ένα μπαρ, που ήταν το αγαπημένο μου και εγώ πήγαινα συνέχεια εκεί αλλά τα βράδια που ήθελα να κοιμηθώ έπαιρνα την αστυνομία να έρθει να τους κλείσει.

Είχαν το νούμερο μου και πολλές φορές το είχαν σηκώσει και μου είπαν «κυρία Σωτηροπούλου τι κάνετε» και απαντούσα «πείτε τους να κάνουν απέναντι ησυχία». Την τρίτη φορά που πήρα τηλέφωνο τους λέω σαν δικαιολογία ότι κοιμούνται τα παιδιά… Μου λένε προσβλητικά, γιατί ήμουν και γεροντοκόρη τότε: «κυρία Σωτηροπούλου δεν έχετε παιδιά» και λέω «φιλοξενώ έχετε κάποιο πρόβλημα;» 

«Ή έβγαινα στο μπαλκόνι που ήταν οι ΜΑΤατζήδες γιατί ήταν ο σταθμός «στο κόκκινο» και σφύριζα:«Έι, παιδιά!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας