Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H Αριστοτέλους ακύρωσε το ταξίδι στην Κένυα! Όσα δήλωσε για το γεγονός!

  25/02/2020 12:23
H Αριστοτέλους ακύρωσε το ταξίδι στην Κένυα! Όσα δήλωσε για το γεγονός!

H Αριστοτέλους ακύρωσε το ταξίδι στην Κένυα! Όσα δήλωσε για το γεγονός!

  25/02/2020 12:23
 
Το προγραμματισμένο της ταξίδι με το Sophia For Children ακύρωσε η Χριστιάνα Αριστοτέλους κι αυτός είναι ο λόγος!
 

Στην εκπομπή της «Με αγάπη Χριστιάνα»  τοποθετήθηκε η Αριστοτέλους και αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν στην ακύρωση του προγραμματισμένου της ταξίδού στην Κένυα με το «Sophia For Children»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτός εκπομπής θα βρεθεί η Αριστοτέλους για να πραγματοποιήσει ένα όνειρο ζωής

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την επιδημία κορωνοϊού που έφερε σε εγρήγορση όλο τον πλανήτη. Με το φόβο να μην μεταφέρουν κάτι στους ανθρώπους του κοντινού τους περιβάλλον, αλλά και στα παιδιά τους, έκριναν ότι συγκεκριμένη χρονική περίοδος δεν είναι  κατάλληλη, έτσι αποφάσισαν να το αφήσουν για αργότερα.

«Αυτές είναι οι ημερομηνίες που έπρεπε να ήμασταν στην Κένυα με το "Sophia For Children". Αυτές τις μέρες θα έπρεπε να ήμασταν εκεί 21- 30 ήταν προγραμματισμένο το ταξίδι μας.

Και ενώ ήμασταν έτοιμοι με τα εμβόλια μας, ξαφνικά βλέποντας το τι συμβαίνει το φοβηθήκαμε τη δεδομένη στιγμή μέσα στα αεροδρόμια, μέσα στο αεροδρόμιο του Κατάρ, το οποίο είναι τεράστιο αεροδρόμιο, που είναι σταυροδρόμι για πάρα πολλές χώρες της Ασίας.

Παρόλο που θα φορούσαμε μάσκες, είχαμε τρομερή ανησυχία για το τι θα φέρναμε εδώ και στα δικά μας στα παιδιά και στα σπίτια μας, αλλά και το τι μπορεί να κουβαλούσαμε στην Κένυα, γιατί αν πάρεις κάτι τέτοιο εκεί δεν υπάρχουν γιατροί να τους φροντίσουν.

Με αυτά που βλέπαμε, κρίναμε ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε αυτό το ταξίδι, Θεού θέλοντος θα γίνει κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας