Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H τραγουδίστρια που κατάφερε τον Παναγιώτη να μετακομίσει στην Κύπρο για πάρτη της

  19/02/2020 09:09
H τραγουδίστρια που κατάφερε τον Παναγιώτη να μετακομίσει στην Κύπρο για πάρτη της

H τραγουδίστρια που κατάφερε τον Παναγιώτη να μετακομίσει στην Κύπρο για πάρτη της

  19/02/2020 09:09
  •  

Είναι μαζί εδώ και περίπου τέσσερις μήνες, όμως, κανείς δεν το είχε πάρει είδηση. Όμως, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Εκείνος είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες που έχουν περάσει από reality της ελληνικής τηλεόρασης ενώ εκείνη είναι μία νέα, όμορφη και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με το Goosip-tv γνωρίστηκαν πριν από περίπου πέντε μήνες σε μία κοινή φωτογράφηση και μπορεί να γοητεύτηκαν ο ένας από την εμφάνιση και την αύρα του άλλου όμως δεν προέκυψε κάτι ανάμεσά τους σε αυτή την πρώτη τους επαφή.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Θεόφιλο τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο Power of Love. 

 
 
Η νέα αγαπημένη του είναι η Δανάη Παναγιώτου, γνωστή στην Κύπρο από την συμμετοχή της στο The Voice
 
 

Λίγο καιρό μετά εκείνη τον ήθελε πρωταγωνιστή στο βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού και εκείνος, γοητευμένος από την πρότασή της, δέχτηκε αμέσως.

Κάπως έτσι ήρθαν κοντά και άρχισαν να κάνουν παρέα μέχρι που αποφάσισαν να ενδώσουν στην έλξη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον.

Πλέον, όχι μόνο είναι ζευγάρι αλλά εκείνος για χάρη ενός νέου πρότζεκτ που είχαν στα σκαριά εκείνη την περίοδο, αποφάσισε να μετακομίσει στην Κύπρο όπου η αγαπημένη του ζει μόνιμα μιας και έχει καταγωγή από το νησί μας.

Και τους τελευταίους τέσσερις μήνες, το ζευγάρι απολαμβάνει τον έρωτά του και αν και έχει ήδη αρχίσει να δημοσιεύει στα social media τις πρώτες κοινές φωτογραφίες του, δεν έχει καταλάβει κανείς πως πρόκειται για το νέο hot ζευγάρι της showbiz.

Το νέο πρότζεκτ που έχουν στήσει μαζί είναι την εταιρία οργανώσεων events και διακόσμησης που εστιάζει στους γάμους, την For Panda Dreams. Ο Παναγιώτης Θεόφιλος έχει εγκατασταθεί, τουλάχιστον για τη σεζόν, στην Κύπρο για να είναι κοντά στην αγαπημένη του και να "τρέχουν" μαζί το νέο πρότζεκτ που έστησαν μαζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας