Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Eίμαι ερωτευμένη σε μια πολύ όμορφη σχέση»

  24/01/2020 11:27
«Eίμαι ερωτευμένη σε μια πολύ όμορφη σχέση»

«Eίμαι ερωτευμένη σε μια πολύ όμορφη σχέση»

  24/01/2020 11:27

Καλεσμένη στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους βρέθηκε η Στέλλα Γεωργιάδου και μίλησε για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε, τις σπουδές της που τελειώνει του χρόνου και αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε λοιπόν ότι έφτασε σε οικονομικό αδιέξοδο όταν σταμάτησε να δουλεύει επειδή δεν της άρεσαν οι συνεργασίες που είχε. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Στέλλα Γεωργιάδου είναι φοιτήτρια φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο!

"Πέρασα ζόρικα οικονομικά λίγο πριν έρθω Κύπρο, όταν στην Αθήνα ζόρισαν πολύτα πράγματα και οι δουλειές που είχα δεν μου άρεσαν, είπα ότι δεν θέλω να δουλεύω, είχα φάει όλα τα έτοιμα και ναι, στριμώχτηκα λιγάκι, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έφτασα σε ακραία σημεία. Εμείς τα ρούχα που φορούσαμε στις Αθηναικές πίστες τα αγοράζαμε πάντα, γιατί έπρεπε να φοράς διαφορετικά κομμάτια"

Όσον αφορά τις σπουδές της εξήγησε πως της έχει μείνει μόνο ένας χρόνος για το πτυχίο της στην Φιλολογία. 

"Ξεκίνησα πριν 4 χρόνια, τελιώνω του χρόνου με το καλό είμαι στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Ξεκίνησα με αρχιολογία αλλά κατέληξα σε Φιλολογία και το κάνω εξ αποστάσεως. Οι καθηγητές μου είναι μικρότεροι από μένα και άκουγαν τα τραγούδια μου. Ο πρώτος καθηγητής που με είδε ενθουσιάστηκε. Θέλω να είμαι καλά, να πηγαίνει καλά η δουλειά μου, γιατί μου αρέσει να δουλεύω και να κάνω πράγματα, να ταξιδεύω, να σπουδαζω και θα κάνω και μεταπτυχιακό. Μου έχει γεμίσει πραγματικά την ζωή"

Τέλος, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως είναι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. "Είμαι ερωτευμένη σε μια πολύ όμορφη σχέση" είπε και συμπλήρωσε "Μου αρέσει να δίνομαι. Βέβαια μου αρέσει να δίνομαι όπου υπάρχει και ανταπόκριση. Για την ώρα όλα καλά και βλέπουμε" είπε.  

Εξήγησε επίσης ότι δεν θα ήθελε να παντρευτεί ξανά. "Νομίζω είμαι καλυμμένη. Το έχω κάνει. Δεν έχω φτάσει ποτέ ξανά κοντά στο γάμο" σημείωσε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας