Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Μάρω Κοντού, ο Κωνσταντάρας, οι πλαστικές, το παιδί... «Έφτιαξα τη μύτη μου. Έκανα πλαστική στο προγούλι και στο μέτωπο»

  14/01/2020 10:35
Η Μάρω Κοντού, ο Κωνσταντάρας, οι πλαστικές, το παιδί...  «Έφτιαξα τη μύτη μου. Έκανα πλαστική στο προγούλι και στο μέτωπο»

Η Μάρω Κοντού, ο Κωνσταντάρας, οι πλαστικές, το παιδί... «Έφτιαξα τη μύτη μου. Έκανα πλαστική στο προγούλι και στο μέτωπο»

  14/01/2020 10:35
 

Χριστός και Παναγία! Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να είμαστε ζευγάρι".

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Την Μάρω Κοντού φιλοξένησε ο Νίκος Χατζηνικολάου τη νύχτα της Δευτέρας στο Ενώπιος Ενωπίω και η σπουδαία μας ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Η Μάρω Κοντού μίλησε για όλα.

 
 

Λάμπρος Κωνσταντάρας: “Χριστός και Παναγία! Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να είμαστε ζευγάρι. Δεν ταιριάζαμε καθόλου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ενώ ταιριάζαμε εκπληκτικά στο σινεμά και στο θέατρο έχουμε παίξει πολύ με τον Λάμπρο. Δεν μου άρεσε ο χαρακτήρας του, ήταν βωμολόχος από το πρωί ως το βράδυ -αυτό το χιούμορ με βωμολοχία δεν μου αρέσει. Ήταν δύσκολος άνθρωπος”.

Πλαστικές επεμβάσεις: “Ο Φίνος μου είπε φτιάξε λίγο τη μύτη σου. Έκανα πλαστική και στο προγούλι και στο μέτωπο. Γιατί να μην το πω”;

Το παιδί που δεν έκανε: “Δεν μπορούσα να κάνω παιδιά. Γύρω στα 35 μου το έψαξα στο εξωτερικό και μου είπαν ότι δεν θα κάνετε ποτέ παιδί, αλλά δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο στα γεννητικά όργανα και θα είστε πάντα νεότερη από τις συμμαθήτριές σας κατά 10 χρόνια. Είχα πονέσει τόσο πολύ που απαγόρευσα στον εαυτό μου να θέλει να κάνω παιδί”.

Το όνειρό της: “Ένα όνειρο κάνω, να πεθάνω στον ύπνο μου. Αυτό ονειρεύομαι και δίνω εντολή. Είμαι τόσο τυχερή, περπατάω, σκέφτομαι, οδηγώ, παίζω στο θέατρο, πίνω καφέ και είμαι εδώ 80+ ετών”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας