Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Το παράπονο της Βανδή και η δημόσια απολογία της Ναταλίας Γερμανού

  15/12/2019 12:26
Το παράπονο της Βανδή και η δημόσια απολογία της Ναταλίας Γερμανού

Το παράπονο της Βανδή και η δημόσια απολογία της Ναταλίας Γερμανού

  15/12/2019 12:26
 

H Ναταλία άφησε υπονοούμενο ότι κάτι της είπε ο σκηνοθέτης της στο αυτί που έθιγε τη Δέσποινα.“Να διορθώσεις αυτό που έκανες τότε στον αέρα” είπε η τραγουδίστρια. “Ήταν λάθος να υπονοήσω κάτι για τη Δέσποινα”

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο φακός της εκπομπής πήγε στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή και η τραγουδίστρια έστειλε βίντεο με μία πρόκληση-παράπονο που είχε από τη Ναταλία και τους συνεργάτες της και συγκεκριμένα τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

Η Δέσποινα ενοχλήθηκε από ένα σχόλιο της Φωτεινής ότι ο σκηνοθέτης του X Factor, Περικλής Ασπρούλιας (που είναι και σκηνοθέτης του “Καλύτερα δε γίνεται”) δείχνει μόνο το αριστερό της προφίλ.

Τότε η Ναταλία άφησε ένα υπονοούμενο ότι κάτι της είπε ο σκηνοθέτης της στο αυτί που έθιγε τη Δέσποινα.

“Να διορθώσεις αυτό που έκανες τότε στον αέρα που άφησες να εννοηθεί αλλά δεν το κατάλαβε κανείς, ότι όταν είχε μια απορία η συνεργάτιδά σου για το προφίλ μου, εγώ στενοχωρήθηκα γιατί αισθάνθηκα ότι αφήσατε ένα υπονοούμενο για τον Περικλή που είναι και δικός μου σκηνοθέτης στο X Factor και σε προκαλώ να πεις τι σας είπε στα αυτιά γιατί δεν ήταν για μένα ήταν για εσάς”, είπε η Δέσποινα.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη απολογήθηκε και είπε ότι αποσύρει το σχόλιό της, ενώ απολογία είχαμε και από τη Ναταλία Γερμανού, η οποία αφού εξήγησε τι είχε γίνει.

“Σπάστηκε λίγο, κι εγώ μπορεί να σπαζόμουνα λίγο. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που κάνουμε τηλεόραση όταν πάμε καλεσμένοι μας ρωτάει ο σκηνοθέτης από πού θέλουμε να κάτσουμε κι εγώ το λέω. Εκείνη την ώρα που ειπώθηκε αυτό, για το προφίλ που επιλέγει η Δέσποινα, ο Περικλής είπε κάτι εντελώς χιουμοριστικά ότι ‘για τον ίδιο λόγο που η Ναταλία κοιτάει πάντα δεξιά για να βλέπει τα 4 καλόπαιδα που έχει μπροστά της’. Δεν είπε τίποτα για τη Δέσποινα”. είπε η Ναταλία. “Ήταν λάθος να υπονοήσω κάτι για τη Δέσποινα” είπε συμπληρώνοντας.

 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας