Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Άσκησε έφεση ο Άλκης Δαυίδ στην υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης υπάλληλου του

  10/12/2019 11:30
Άσκησε έφεση ο Άλκης Δαυίδ στην υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης υπάλληλου του

Άσκησε έφεση ο Άλκης Δαυίδ στην υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης υπάλληλου του

  10/12/2019 11:30
 

Ο Κύπριος δισεκατομμυριούχος, Άλκης Δαυίδ, βρέθηκε στο δικαστήριο, σχετικά με την καταδίκη για καταβολή 58 εκ. για σεξουαλική παρενόχληση υπαλλήλου του. Η Πρόεδρος τον απέκλεισε από το να εκπροσωπήσει τον εαυτό του ούτε επέτρεψε σε μάρτυρες υπεράσπισης να καταθέσουν. Δείτε την επιστολή του 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Κατά τη διάρκεια της δίκης, η πρόεδρος του δικαστηρίου Μισέλ Ουίλιαμς, απέκλεισε τον Δαυίδ από το να εκπροσωπήσει ο ίδιος τον εαυτό του ούτε επέτρεψε σε μάρτυρες υπεράσπισης να καταθέσουν.
 
 
Σχετικά με την καταδίκη, γραπτή δήλωση εξέδωσε ο Άλκης Δαυίδ, επισημαίνοντας ότι ποτέ δεν άγγιξε ακατάλληλα την υπάλληλό του, Mahim Khan. «Ποτέ δεν παρενοχλήθηκε σεξουαλικά ούτε κάποιος άλλος από τους υπαλλήλους του», σημείωσε ο πολυεκατομμυριούχος CEO της FilmOn Networks.
 
Ταυτόχρονα, ο Δαυίδ, χαρακτηρίζοντας παράλογο το ποσό των 58 εκατομμυρίων, κατήγγειλε την υπάλληλό του ότι συνωμότησε με άλλους κατήγορους, αφού έμαθε για απόφαση απόρρητης υπόθεσης.
 
Υποστήριξε ότι το νομικό σύστημα στην Καλιφόρνια έχει σοβαρές ατέλειες, που καθιστούν αδύνατο για κάποιον εναγόμενο να παραστεί σε μια δίκαιη δίκη.
 
Αναλυτικά στην επιστολή του αναφέρει:
«Γιατί ονομάζεται δικαιοσύνη όταν δεν μου επιτρέπουν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου; Κανένας μάρτυρας. Κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Η Gloria Allred και η Nathan Goldberg ήξεραν ότι θα έχαναν την υπόθεση εναντίον των εταιρειών μου και η μόνη της επιλογή –με τόσα λεφτά να διακυβεύονται– ήταν η εξαπάτηση. Στην πραγματικότητα, έλαβαν την προκατάληψη του δικαστή ή την ημερήσια διάταξη ή ό,τι ήταν, ως τίποτα λιγότερο από μια άδεια να πουν ψέματα.
Τα $58 εκατομμύρια δολάρια είναι ένας παράλογος αριθμός, ο οποίος έχει σχεδιαστεί μόνο για να δημιουργήσει πρωτοσέλιδα. Δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πρόγραμμα δημοσίων σχέσεων για να φέρει στην Alled και στην κόρη της Lisa Bloom περισσότερους πελάτες. Τώρα αυτό θα γυρίσει εναντίον τους αφού οι άνθρωποι άρχισαν να βλέπουν τι πραγματικά συμβαίνει εδώ.
Αυτή η δίκη δεν αποδεικνύει μόνο ότι το σύστημα είναι προβληματικό. Είναι μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το εργατικό δίκαιο, για τις επιχειρήσεις και την καινοτομία στην πολιτεία της Καλιφόρνια. Είναι επείγουσα ανάγκη για δικαιοσύνη.
Κλείνοντας ο Goldberg άφησε το δικαστήριο να πιστεύει ότι από επιλογή δεν κάλεσα κάποιους μάρτυρες. Η αλήθεια είναι ότι ο δικαστής είχε μπλοκάρει οποιοδήποτε μάρτυρα ήθελα να καλέσω.  
Θα το πω σε όλους σας –αφού με έχει αποτρέψει το δικαστήριο να το πω–: Δεν έχω αγγίξει ποτέ την Mahim Khan με ανάρμοστο τρόπο. Δεν παρενοχλήσει ποτέ εκείνη ή οποιαδήποτε εργαζόμενή μου. Έχουμε αποδεικτικά στοιχεία ότι έχει συνωμοτήσει μαζί με τους άλλους όταν είχε μάθει για τις προηγούμενες διευθετήσεις. Τόσο η Allred όσο και η Bloom έχουν παραβιάσει τις αποφάσεις του δικαστηρίου όσον αφορά αυτή τη διευθέτηση. Έχουμε στοιχεία ότι ανάμεσα σε αυτό το κύκλωμα όσων με κατηγορούν η Allred και η Bloom προσέφεραν χρήματα και θέσεις εργασίας σε μάρτυρες, ενώ ζήτησαν να προσληφθούν περισσότεροι κατήγοροι».
 
Πηγή: finance.yahoo.com
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας